Annonce
Ugeavisen Odense

Tilbage til tresserne: Pigtrådsmusikerne har overlevet coronaen

Ved den seneste B. Rockmann-koncert kunne man blandt andet opleve "We Are On" på Dexters scene. Foto: Kurt Rasmussen
Efter en længere tids nedlukning af spillestederne er foreningen Rock med Rynker tilbage i fulde omdrejninger med deres tressermusik.

Vindegade: Selvom musikscenerne ikke har været tilgængelige under corona-nedlukningen, er tressermusikken ikke gået helt i stå. Tværtimod.

Formand for Rock med Rynker, Boris Blinnoff, har med tålmodighed ventet på en åbning, og nu er foreningen igen på banen med en serie af pigtrådsmusik.

- Coronaen har betydet, at vi har måttet aflyse vores B. Rockmann koncerter i januar, februar, marts og april, men vi kom tilbage med succes i maj, og nu er vi klar til endnu en søndag med pigtrådsmusik, når tre tresserorkestre går på scenen på Dexter den 13. juni, lyder det fra formanden, der remser koncertlisten op.

Annonce

- Group Next Door er fra Nordvestfyn, og Black Batmen kommer fra Fåborg, mens Langeland Allstars består af en sammenslutning af musikere fra Langeland og Sydfyn, der var med i tresserne, så det er fra hele det fynske område, musikerne kommer, siger Boris Blinoff, der også kan løfte sløret for programmet for resten af året.

- Vi har endnu en B. Rockmann koncert søndag den 8. august og 10. oktober, inden vi slutter året af med den helt store maratonkoncert søndag den 21. november, siger han.

Og muligvis vil der være en ekstra udendørskoncert i rækken af ”Glad 60'er musik”, som plejer at finde sted i Brandts Passage.

- Vi har ansøgt kommunen om at afholde vores koncert på Amfiscenen i september. Normalt bliver den holdt den første søndag i august, men med forbehold for corona-restriktionerne har vi valgt at udskyde den en måned, og så krydser vi fingre for, at vi kan gennemføre udendørskoncerten uden begrænsninger, lyder det fra Boris Blinoff.

Næste koncert på Dexter finder sted den 13. juni kl. 14.00 – 17.30.

Dørene åbnes kl. 12.30.

Billetter kan købes ved indgangen, og koster 150 kroner.

Medlemmer med RMR-kort kan slippe med 100 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Vilde vejrabatter i Odense

Annonce