Annonce
Ugeavisen Odense

Tirsdagskoncerter med Jazztalenter

Anders Mogensen giver hver tirsdag gratis koncert på spillestedet PåTaget sammen med unge jazztalenter. Pr-foto
PåTaget har startet en koncertrække op, hvor erfarne musikere giver plads til unge, lokale jazztalenter

Slotsgade: Hver tirsdag tropper den internationalt anerkendte odenseanske trommeslager Anders Mogensen op med forskellige solister på spillestedet PåTaget, hvor de erfarne musikere spiller sammen med en udvalgt flok af unge, lokale jazztalenter under navnet ”Mogensen and the Young Catzz”.

I oktober er det solisten Anders Medin, der er kendt som en af landets førende tenorsaxofonister.

- Jeg var selv i den heldige situation at få lov til at spille med saxofonlegenden Bob Berg som 22-årig. Dette møde var skelsættende for mig. Det er den måde, man lærer på: At være ung og spille med erfarne musikere, siger Anders Mogensen, der kender de unge jazztalenter fra sin dagligdag som underviser på Syddansk Musikkonservatorium, hvor han er leder af jazzafdelingen.

Anders Mogensen understreger, at PåTaget’s intime scene er velegnet til denne type arrangementer.

- Stemningen på PåTaget minder mig om min tid i USA og især New York City, hvor Manhattan er fyldt med steder som PåTaget, siger den erfarne musiker.

Tirsdagskoncerterne starter kl. 19, og der er gratis entré. Dog modtages en donation på en 50’er med kyshånd af de unge talenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Lyt til podcasten 'Mortens Madklub': Turen går til Spanien med figen, gedeost og tør sherry - lær at lave en sommerlig tortilla

Annonce