Annonce
Ugeavisen Odense

To lægesekretærer starter foredragsvirksomhed op i Odense

Charlotte Panduro, tv. og Carina Bak står bag opstarten af 2C Entertainment. Foto: Hasse Frimodt
Carina og Charlotte udbyder foredrag med kendte personer. Næste foredrag de holder er i september med Lars Høgh
Annonce

2C Entertainment er en ny odenseansk virksomhed, der er skabt af de to odenseanske lægesekretærer Charlotte Panduro og Carina Bak. De har været kollegaer på OUH siden 2015, og nu kaster de sig ud i at afholde foredrag, ikke med dem selv men med kendte personer.

- Jeg har før drevet min egen virksomhed. Jeg underviste i ridning. Så det her er jo noget helt andet. Men jeg syntes, min tid som selvstændig var spændende, og man mærker med det samme om det man gør, bliver en succes eller en fiasko. Det kan jeg rigtig godt lide, siger Carina Bak.

For Carina Panduro er det første gang, hun skal være selvstændig, men hun ser også frem til det. Og så fortsætter de begge to med deres job på OUH, som de holder rigtig meget af.

2C Entertainment

2C Entertainment

Indehaver: Charlotte Panduro og Carina Bak

Musvitvænget 9, Odense

Facebook: 2C Entertainment

Tlf: 22767074

Køb billetter til foredrag på www.billetto.dk

- Vi holdt vores første foredragsarrangement i januar 2019, og siden har vi holdt yderligere fire. Vi har også booket nye foredrag i kalenderen i efteråret. Vi lægger ud med et foredrag med Lars Høgh på SDU den 19. september. Herefter følger der foredrag med Leonora Christina Skov på Magasinet den 8. oktober, den tidligere drabschef Ove Dahl gæster SDU den 6. november, og Christine Feldthaus holder foredrag i OCC den 30. januar 2020. Så der er kommet godt gang i virksomheden, og vi arbejder nu på at booke foredragsholdere i 2020. Men måske finder vi også en spændende person til et foredrag i efteråret 2019, siger Charlotte Bak.

For Charlotte og Carina har formålet med opstarten af virksomheden 2C Entertainment været at give odenseanerne/fynboerne spændende indholdsrige foredrag. Foredrag med personer som de selv syntes er spændende at høre fortælle om deres liv og arbejde.

Sidder du og tænker, at det kunne være spændende at komme ud til foredrag med nogle af de ovenstående personer, så kan der købes billetter på www.billetto.dk

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Ugeavisen Odense

Lux Light klar til fremtiden

Annonce