Annonce
112

To mænd er anholdt for drabsforsøg i Odense

En mand blev mandag aften ved 21.30-tiden overfaldet med flere knivstik ved krydset Benediktsgade, Nyborgvej og Frederiksgade. To mænd er blevet anholdt og sigtet for drabsforsøg. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe, JFM.
Politiet fremstiller tirsdag eftermiddag to mænd i grundlovsforhør ved Retten i Odense. De er sigtet for drabsforsøg mod en tredje mand.
Annonce

Odense: To mænd bliver tirsdag eftermiddag krævet varetægtsfængslet, når de fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Odense. Mændene er blevet anholdt efter et overfald på en tredje mand, og de sigtes begge for forsøg på manddrab, oplyser anklager Christian Nielsen.

Ifølge anklageren skete overfaldet ved krydset Benediktsgade, Frederiksgade og Nyborgvej mandag ved 21.30-tiden.

Efterforskningsleder Jack Liedecke fra Fyns Politi oplyser, at offeret har fået en del knivstik.

- Den forurettede var i en tilstand, så vi ikke kunne afhøre ham i aftes eller i nat. Vi prøver, om vi kan afhøre ham i dagens løb, siger Jack Liedecke tirsdag formiddag.

Han ønsker ikke at fortælle, hvad de to sigtede har forklaret under deres afhøringer, fordi anklageren vil begære lukkede døre under grundlovsforhøret, men han oplyser, at de to sigtede og offeret kender hinanden og færdes i misbrugsmiljøet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce