Annonce
Ugeavisen Odense

Tomt siden 2010: Nu åbner nyt familiecenter med mere end 400 familieaktiviteter

Direktør Nicholas Mortensen (th.) og Andreas M. Jensen fra Nordicals Odense foran lokalet, hvor der lige nu bliver arbejdet for at gøre familiecenteret klart til åbningen 1. november. Foto: Nordicals Odense
Siden 2010 har Pantheonsgade 2-4 stået tom. Men 1. november forventer Fransons at åbne deres første familiecenter. Et sted med aktiviteter for børn og barnlige sjæle.
Annonce

I 10 år har de store lokaler bag vinduerne på Pantheonsgade 2-4 ligget øde hen.

De har blandt andet huset netcaféen Boomtown og senere butikken Meget Mere, som lukkede i 2010.

Siden da har det ikke været muligt at tiltrække den rigtige lejer.

Før nu. Nordicals Odense, som står bag udlejningen, har endelig kunne sætte ”Udlejet”-skilte på facadevinduerne.

Lokalet åbner nemlig som et familiecenter.

Fransons, som familiecenteret hedder, vil tilbyde børnefamilier et sted, hvor underholdningen er i fokus, og hvor familierne kan give sig i kast med mere end 400 forskellige aktiviteter.

- Lokalet er lige nu i fuld gang med den sidste finish. Vi har en ambition om, at børn skal lære at skabe livslange relationer igennem leg og nærvær – et fantasifuldt set-up med over 400 forskellige aktiviteter, lyder det fra direktøren hos Fransons, Nicholas Mortensen.

Annonce

Vil drille de andre

Fransons åbner sit første familiecenter i Odense, men drømmen er, at Odense kun er første stop på rejsen.

- Vores butiksetablering i Odense skal ses som et led i vores omfattende strategi for butiksetableringer på det danske marked. Vores strategi går kort fortalt ud på, at den nye dreng i klassen vil drille de andre konkurrenter og give en mere fantasiskabende oplevelse, lyder det fra Nicolas Mortensen, som tror på, at kunderne vil få glæde af, at der kommer en ny dreng i klassen. Det kan give konkurrence i branchen, mener han.

- Det er på tide at ruske op i oplevelseskulturen og bevise, at det ikke behøver at koste spidsen af en jetjager at have det sjovt. Hvis odenseanerne lige sætter hverdagens trummerum på pause, vil de opdage, at der ikke skal så meget til for at hygge sig sammen - uden elektronik, smiler Nicholas Mortensen.

Annonce

Den rette lejer

Han ser store fordele ved, at Fransons åbner i netop Pantheonsgade 2-4. Området kan nemlig tilbyde et godt kundeflow, forklarer han og begrunder det med naboerne, som blandt andet er Seveneleven, Umashi, Humac, Koi Sushi og Brandts Passage.

Også hos Nordicals Odense er de glade for, at de omsider har fundet den rette lejer til lokalet.

- Jeg er meget tilfreds med, at det endelig er lykkes at finde det helt rigtige koncept til lokalerne. Vi har gennem tiden arbejdet med flere forskellige løsninger, og vi har været tæt på at lande en aftale op til flere gangen, men denne gang var processen hurtig, udtaler erhvervsmægler Andreas M. Jensen fra Nordicals Odense.

Fransons forventer at kunne åbne deres kreative univers 1. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Byens bedste kulturoplevelse

Ugeavisen Odense

Bedste Gå-i-byen-sted: Vi er superglade

Ugeavisen Odense

Best of Odense: Gense showet og se alle vinderne i kategorierne her

Annonce