Annonce
Ugeavisen Odense

Totum – Skolen for kropsterapi er flyttet

Jeppe Dalsgaard, adm. direktør v/Totum underviser her eleverne på Totum - Skolen for Kropsterapi. Pressefoto
Grønnegade i Odense C, er ny placering for Totum – Skolen for kropsterapi. Skolen er flyttet til nye lokaler, efter at have oplevet en stor interesse.
Annonce

Totum – Skolen for kropsterapi oplever stor interesse i Odense. Derfor er skolen flyttet til nye lokaler, hvor der er plads til både undervisning og klinik til behandling.

Fredag den 15. november åbnede Totum dørene til 250 kvm smukt indrettede undervisningslokaler og klinik i Grønnegade 21, i Odense midtby.

Totums administrerende direktør, Jeppe Dalsgaard, håber flytningen får en positiv indflydelse på lokalmiljøet: Tidligere har vi haft lejede lokaler, men nu får vi mulighed for at samle vores fynske elever og Totum-behandlere ét sted. Og samtidig ligger vi centralt med gode parkeringsforhold og tæt på banegården, så det er nemt for både elever, klienter og behandlere at komme hertil.

Inden for det seneste år har Totum oplevet en stigende interesse for kropsterapi på Fyn.

- Folk er ved at lære Totum kropsterapi at kende, og de som har prøvet behandlingsformen, kan se, at det er effektivt og gør en forskel. Derfor er der et meget stort behov for kropsterapeuter, og det præger naturligvis efterspørgslen på vores uddannelse, forklarer Jeppe Dalsgaard og uddyber: Der er et kæmpe behov for kropsterapi i vores samfund i dag. Der er så mange, der knækker nakken på stress, angst eller begge dele. Og her kan kropsterapi supplerer det etablerede sundhedsvæsen som en komplementær behandling.

Totum - Skolen for Kropsterapi

Kropsterapi er en moderne behandlingsform, der bygger på 2.000 år gamle kinesiske teknikker og viden samt nyere energetiske teknikker og psykoterapeutiske teorier.

Metoderne er en kombination af samtaleterapi, dybdegående massage, akupressur, aktivering af lymfesystemet, beroligelse af nervesystemet, zoneterapi og lettere ledfrigørelse.

Totum – Skolen for Kropsterapi blev grundlagt i 2012 af Marcus Heller, Jeppe Dalsgaard og Ronni Vistisen ud fra en grundtanke om, at alle skal have mulighed for at kunne uddanne sig til kropsterapeut – uafhængigt af arbejds- eller uddannelsesmæssige baggrund.

Totums har fem skoler, som ligger i København, Odense, Aarhus, Aalborg og Malmø.

Kontaktinformation: Jeppe Dalsgaard, adm. direktør v/Totum, jd@totum.dk, tlf. 2968 4998

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce