Annonce
Ugeavisen Odense

Træning i coronaens tid: Nu "jumper" folk i stuerne

Medlemmerne "jumper" med via et videolink. Privatfoto
Iben Gryholdt måtte aflyse holdtræningen i Jumping Fitness - i stedet har hun leveret 90 trampoliner hjem i folks stuer.
Annonce
I disse Corona tider skal der i mange virksomheder tænkes kreativt for at forretningen kan løbe rundt.
Hos Sund i kroppen – Jumping Fitness Odense, har Iben Gryholt Finnmann Engsbye været kreativt tænkende.
Iben har siden 2017 tilbudt Jumping Fitness i lokalerne på A. Jakobsens Vænge. Men med corona-virussen i samfundet, er det ikke forsvarligt at samle 40 personer til Jumping Fitness på grund af den store smitterisiko.
- Vi har lukket vores tre Jumping Fitness centre så længe myndighederne mener det er uforsvarligt at holde åbent. Men der er jo folk, der har købt medlems abonnementer, og jeg ville have det dårligt over ikke at kunne give dem noget for deres penge, siger Iben.
Derfor har hun skrevet ud til alle personer med abonnementsordning med et tilbud om at Jumping Fintness ville levere en trampolin hjem til dem privat, så de fortsat kan træne.
- Vi har 90 trampoliner i vores tre centre som er beliggende på A. Jakobsens Vænge, Viktoriagade og i Munkebo Centeret. Alle 90 trampoliner er nu fragtet ud til vores medlemmer som tre gange om ugen nu kan deltage i en livetræning, siger Iben.
For Iben sender live via facebook siden "Sund i kroppen". Tre gange om ugen, mandag kl. 10-11, onsdag kl. 16-17 og fredag kl. 11-12 kan medlemmerne træne sammen med Iben.
- Jeg går online og kan derfor køre træningen på nøjagtig samme måde som hvis folk var mødt op i et af vores tre centre. Og jeg blev så rørt når jeg kom ud til folk. Jeg blev taget så godt imod af dem alle sammen, nogen gav mig endda blomster, rødvin eller chokolade og havde de måtte det, havde jeg fået en masse taknemmelige kram, siger Iben.
Har du ikke abonnement er du også velkommen til at se og eventuelt træne med når Iben sender live.
- Rigtig mange af vores medlemmer er folk der har forskellige skavanker som gør at de ikke kan træne på andre måder end det som Jumping Fitness kan tilbyde dem. De er afhængige af deres træning, for at holde deres krop i gang. Så med lidt kreativ tankegang, kan vi som virksomhed holde liv i vores forretning, og vores medlemmer kan holde liv i deres træning, så det er jo win/win for os alle, siger Iben.
Det nye initiativ har fået Iben til at overveje om det måske på sigt skal være en del af forretningen.
- Jeg kunne da godt forestille mig at vi på sigt kunne udleje trampolinerne til folk derhjemme i privaten og så tilbyde online træning i fremtiden. Vi er ofte blevet spurgt om ikke vi ville åbne op i andre dele af landet, men det kræver enormt meget at starte nye centre op, men måske online træningen kunne være en oplagt mulighed til dem der ønsker Jumping Fitness træning, men som bor langt væk fra Odense eller Munkebo, siger Iben.
Iben Gryholt Engsbye har leveret trampoliner hjem til sine medlemmer, så de kan træne hjemmefra. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce