Annonce
Ugeavisen Odense

Travløb: Kom til Derbyfest i Café Vaskehuset

Gitte Hyldgaard, forpagter af Café Vaskehuset, afholder storskærmsarrangement i forbindelse med Dansk Trav Derby 2020. Foto: Hasse Frimodt
Gitte Hyldgaard, forpagter af Café Vaskehuset, inviterer i samarbejde med Fyens Væddeløbsbane og bettingfirmaet derby25 til storskærmsarrangement i weekenden 28.-30. august.
Annonce

I weekenden den 28.- 30. august køres Dansk Trav Derby i Lunden. Normalt møder der omkring 15.000 mennesker op i Lunden ved Dansk Trav Derby. Det er for de fleste danske traventusiaster årets helt store højdepunkt. Men på grund af corona må der, som det ser ud nu, kun komme 500 personer til Dansk Trav Derby.

Men fortvivl ikke helt over, du ikke kan komme til Dansk Trav Derby. For Gitte Hyldgaard, indehaver af Café Vaskehuset på Fyens Væddeløbsbane, har i samarbejde med bettingfirmaet derby25 og Fyens Væddeløbsbane inviteret til spil, mad, drikke og storskærm, der viser løbene fra Dansk Travderby.

- Fyens Væddeløbsbane har været så venlige at investere i en udendørs storskærm, som vi viser løbene på lørdag og søndag, siger Gitte Hyldgaard.

Udover storskærmen, kan man også følge løbene på en af de to mindre tv-skærme, der sættes op ude på terrassen, eller en af de fem tv-skærme i Café Vaskehuset.

Café Vaskehuset på Fyens Væddeløbsbane. Foto: Hasse Frimodt

For at være sikker på en plads skal der bestilles og betales senest torsdag den 20. august enten i Café Vaskehuset eller på mobilepay Gitte Hyldgaard tlf: 60154408.
Pris pr. person/pr. dag er 150 kr inklusiv dagens ret. Uden dagens ret er prisen 50 kr.

Menu:

Fredag aften: Pulled pork burger m. coleslawsalat.

Lørdag aften: Mørbradgryde m. mos.

Søndag aften: Grill tallerken m. salat, kartoffelsalat og flutes.

Lørdag og søndag er der også mulighed for at købe frokost.


Fyens Væddeløbsbane har været så venlige at investere i en udendørs storskærm, som vi viser løbene på lørdag og søndag

Gitte Hyldgaard, forpagter
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Ingolf er fundet igen

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce