Annonce
Ugeavisen Odense

Tre dage med omkørsel: Betonstøbning lukker Middelfartvej i den ene retning

Støbning af beton til letbanesporet og skinnearbejde betyder ændringer i trafikforholdene på Middelfartvej i den kommende uge - blandt andet spærres vejen helt hen over jernbanebroen natten til tirsdag. Arkivfoto: Nils Svalebøg.
Det bliver nødvendigt helt at spærre Middelfartvej over jernbanen i Odense en enkelt nat i den kommende uge for at give plads til letbanearbejdet.
Annonce

Odense: Fra mandag morgen klokken syv til onsdag 14. august klokken 18 skal trafikanter, som normalt ville køre mod vest ad Middelfartvej, ud på en omkørsel. Letbanens entreprenør skal nemlig i gang med at støbe beton til sporene mellem Hauges Plads og Christmas Møllers Vej.

Af sikkerhedshensyn bliver trafikken i vestgående retning, dvs. væk fra centrum, dirigeret uden om Middelfartvej i de tre dage, oplyser Odense Letbane. Der er omkørsel ad Christmas Møllers Vej og Stadionvej.

Når betonen er støbt, begynder arbejdet med at lægge skinner, rejse master til kørestrømmen og bygge letbanestationen midt på strækningen.

Lidt tættere på centrum arbejdes der stadig med at støbe letbaneskinner fast på strækningen mellem Christmas Møllers Vej og Grønløkkevej. Det arbejde skal nu gøres færdigt, og derfor bliver Middelfartvej helt spærret hen over jernbanebroen fra midnat natten til tirsdag indtil tirsdag morgen klokken fem.

I de fem timer, Middelfartvej er spærret, er der omkørsel ad Falen og Kløvermosevej.

Skinnearbejdet genoptages den følgende nat fra midnat til onsdag morgen klokken fem. Denne nat bliver Middelfartvej dog ikke spærret, men det bliver kun muligt at køre i østlig retning, dvs. mod centrum. I vestlig retning er der atter omkørsel ad Falen og Kløvermosevej.

Cyklister og fodgængere kan passere arbejdet, oplyser Odense Letbane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce