Annoncørbetalt indhold

Tre gode råd til at gøre din seng endnu mere indbydende

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af wonderliving.dk

Der er ingen tvivl om, at vi som mennesker bruger utroligt meget tid i vores senge. Foruden at man bruger mellem 7-9 timer i den om natten, mens man sover, så bruger de fleste også deres seng i løbet af dagtimerne. Det kan enten være i forbindelse med afslapning, når man læser en bog, eller når man bare ligger og ser noget på sin computer. Af den årsag er det ikke så underligt, at man ønsker at gøre sin seng så indbydende og hyggelig som muligt. I denne artikel vil du blive præsenteret for tre gode råd til, hvordan du kan gøre din seng endnu mere indbydende.

Pynt din seng med et flot sengetæppe

Artiklen fortsætter efter annoncen

Først og fremmest kan du overveje at investere i et nyt sengetæppe til din seng. Det særlige ved et sengetæppe er, at det ikke kun pynter i forhold til din seng. Det skaber samtidig en meget hyggeligere atmosfære i soveværelset. Herudover er et sengetæppe fuldstændigt uundværligt i de kolde vintermåneder. I dag findes der et hav af forskellige modeller at vælge imellem, hvorfor du med sikkerhed vil kunne finde den type, der passer til din seng – både i forhold til valg af materiale og farve.

Forkæl din krop med bambus sengetøj

Drømmer du om en mere indbydende seng, kan du også overveje at investere i noget nyt og lækkert sengetøj. Bambus sengetøj er manges foretrukne valg, når det kommer til sengetøj, da det er lige så blødt som silke. Dog uden at det klæber sig til din krop i løbet af natten. Herudover er bambus sengetøj i stand til at optage fugt væk fra din krop, og af den årsag er det især oplagt at investere i, hvis du har tendens til at svede meget om natten. Samtidig er bambus sengetøj en smule tungere end andre typer af sengetøj, hvilket har en beroligende effekt for din krop.

Invester i en hyggelig lampe til sengebordet

For en mere indbydende seng kan du også overveje at investere i nogle små, hyggelige lamper. De fleste har et sengebord ved siden af sengen, hvor det vil være rigtigt fint med en hyggelig, lille læselampe. På den måde vil du også altid have lys klar, når du for eksempel skal se en serie på din iPad, eller du skal lade dig rive med af en god bog. I den forbindelse kan det være en rigtigt god idé at være opmærksom på pærens skær. Går du efter en hyggelig stemning i rummet, bør du uden tvivl vælge en varm og dyb farve.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Søstre åbner endnu en butik: Nu har de både en i midtbyen og i Rosengårdcentret

Ugeavisen Odense

Pernille er femte generation - og datteren er godt på vej: Der holder en motorcykel parat til hende

Ugeavisen Odense

Krista gør det for anden gang: I weekenden åbner hendes festival atter

Ugeavisen Odense

Bülow vil dele en million gratis lakridser ud: Her kan du se, hvor i Odense det sker

Ugeavisen Odense

Lejemålet skal ikke bare stå tomt: Søskendepars populære brand dukker op i Odense

Ugeavisen Odense

25-årige Emil åbner anderledes tøjbutik i bymidten: - Jeg sælger ikke hvad som helst

Ugeavisen Odense

Ny Netto åbnede: Den har noget, som andre Netto-butikker i Odense ikke har

Annonce