Annonce
Ugeavisen Odense

Tre meter høje flammer: Hætteklædte personer satte ild til parkerede biler

To biler brød i brand på Carl Blochs Vej i Munkebjerg-kvarteret. Foto: Local Eyes

Munkebjerg: Natten til mandag udbrød der brand i to biler, der holdt parkeret på Carl Blochs Vej i Odense-kvarteret Munkebjerg.

Det oplyser vagtchefen ved Fyns Politi.

- Vi får en anmeldelse om, at der er en bil, der brænder på Carl Blochs Vej. Anmeldelsen går på, at man har set tre personer iført sorte hætter, der har knust en rude i en varebil og sat ild til den. Da vi kommer derud, opdager vi faktisk, at der er brand i endnu en bil lidt længere nede ad vejen, siger vagtchef Henrik Krøjgaard og tilføjer:

- Ud fra anmeldelsens karakter, og at der er en rude knust i en bil, som så efterfølgende brænder, så går vi ud fra, at de er påsatte. Det er sjældent, to biler antænder af sig selv på samme vej inden for kort tid. Det tror jeg godt, at borgerne kan regne ud.


Vi har ingen formodning om, at det skulle være en eller anden form for hævn over ejeren på bilen. Vores indtryk er, at det er tilfældige biler, der er blevet udvalgt.

Henrik Krøjgaard, vagtchef ved Fyns Politi


Tilfældige biler

Meldingen fra stedet var ifølge vagtchefen, at der stod tre meter høje flammer fra den ene bil, der ligesom den anden brændende bil udbrændte. Politiet forventer, at det var tilfældigt udvalgte biler, som gerningsmændene satte ild til.

- Vi har ingen formodning om, at det skulle være en eller anden form for hævn over ejeren på bilen. Vores indtryk er, at det er tilfældige biler, der er blevet udvalgt, siger Henrik Krøjgaard.

Der er ikke foretaget nogen sigtelser i sagen, som nu bliver efterforsket.

Brandene blev anmeldt klokken 01.22.

To biler brød i brand på Carl Blochs Vej i Munkebjerg. Foto: Local Eyes
To biler brød i brand på Carl Blochs Vej i Munkebjerg. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Se videoen: Først var Nini irriteret over sin nye bofælle - nu holder hun af andemor og ungerne

Annonce