Annonce
Ugeavisen Odense

Tumle-tastisk børnesæson i Kulturmaskinen

En stor efterspørgsel har ført til, at Teater Next vil genopføre det gamle eventyr om Den lille Prins på Magasinet. Pr-foto
Fra september blusser Kulturmaskinen endnu en gang op for Tumle-klubben, der byder på sjove og skæve arrangementer for børn i alderen 2-10 år og deres voksne.
Annonce

Odense: Tumle-klubben vender stærkt tilbage fra sommerferien med et program, der tilbyder et væld af forskellige arrangementer, der både kan glæde, inspirere og udfordre børnene. Lær om livet gennem eventyrlige børneteaterforestillinger, dans og syng med til lærerige og energiske koncerter, bliv en rigtig magiker til Magiske Dage og kom i stemning og bliv juleklar med julemarked, julegodter, julefilm og gaver.

Store teateroplevelser for de mindste

I samarbejder med Teater Next og det lokale Nørregaard Teater sørger Kulturmaskinen og Tumle-Klubben for fantastiske børneteaterforestillinger over efteråret og vinteren. Som den første i perlerækken af forestillinger kan publikum 15. september opleve det gamle eventyr om Den lille Prins, når Teater Next genopfører den bragende succes på Magasinet efter stor efterspørgsel.

Kultur i børnehøjde

I Tumle-klubben er familie et vidt og fleksibelt begreb og det omfatter både mor, far, søskende, bedsteforældre, bonusforældre, halvsøskende og alle mulige andre, der indgår som en del af familielivet.

Til børnearrangementerne kan gæsterne synge og danse til musik og opleve teater, der vender verden på hovedet og sætter den i perspektiv.

Børnene bliver guidet sikkert gennem arrangementerne af klubbens maskotter, Tumle og Frida. Tumle er stor, blå og lodden – og en garanti for fantastiske kulturoplevelser i børnehøjde. Han elsker børn, og han bliver aldrig træt af at se glade og grinende børneansigter omkring sig. Han er typisk at finde sammen med sin bedste ven, Frida, som altid passer på ham og sørger for, at han er veltilpas og klar til at møde nye venner. Og så taler han et underligt snabelsprog, som kun Frida kan forstå. Tumle-klubbens fornemmeste opgave er at give børnene et indblik i kultur og åbne kulturverdenen op for dem på en sjov og lærerig facon.

Den lille prins opføres på Magasinet, 15. september kl. 13.00.

Billetter til Tumle-klubbens arrangementer kan købes på Kulturmaskinen.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce