Annonce
Ugeavisen Odense

Tyveri midt i åbningstiden: Tre mænd hoppede over hegn og stjal fyrværkeri for tusindvis af kroner

Tyveri af fyrværkeri fra containerne rundt omkring på salgsstederne er et tiltagende problem, lyder meldingen fra Fyns Største Fyrværkeriudsalg, der blandt andet er blevet ramt på Odense Havn. Arkivfoto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Tre mænd slap af sted med fyrværkeri for 40.000 kroner, da de midt i åbningstiden hoppede over hegnet til et fyrværkerisalg på Odense Havn. Men mindre end time senere var gerningsmændene fanget og fyrværkeriet fundet.
Annonce

Odense: Bomberør, batterier og andet fyrværkeri for omkring 40.000 kroner blev onsdag sidst på eftermiddagen stjålet fra Fyns Største Fyrværkeriudsalg på havnen i Odense - mens der stadig var åbent.

Ifølge vagtchefen ved Fyns Politi hoppede tre mænd i alderen 29 til 43 år over hegnet og forsvandt derefter i bil med det stjålne fyrværkeri.

Men cirka tre kvarter senere kunne politiet standse den pågældende bil med de tre gerningsmænd - dog uden fyrværkeri. Det blev imidlertid hurtigt fundet hjemme hos en af de tre mænd, fyrværkeriet blev leveret tilbage og mændene anholdt.

Vagtchefen oplyser, at politiet i forvejen "har kendskab" til gerningsmændene, der igen er løsladt, men alle med en sigtelse i lommen.

Annonce

Tyvene er vilde med krudt

Onsdagens tyveri på havnen er langt fra det første for Fyns Største Fyrværkeriudsalg.

Som tidligere beskrevet i Fyens Stiftstidende oplever ejer Rasmus Ullehus hver nat, at de ubudne og langfingrede gæster forsøger at komme ind i et eller flere af de telte, hvorfra han otte forskellige steder på Fyn sælger fyrværkeri.

Natten til tirsdag lykkedes det for indbrudstyve i Årslev at klippe et hegn og en container op, som blev tømt for krudt til en samlet værdi af cirka 50.000 kroner.

Og på havnen i Odense blev en vagt, der tidligere på ugen stoppede fire personer, som forsøgte at bryde ind, tilbudt 10.000 kroner for at lade dem stjæle fyrværkeriet, har Rasmus Ullehus forklaret.

Han oplever, at indbrudsforsøgene og tyverierne er værre i år end tidligere år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce