Annonce
Ugeavisen Odense

Udvidelse: Musklerogled.dk har udvidet med flere kvadratmeter, personale og behandlingstilbud

De tre ejere af Musklerogled.dk er her fra venstre, Kim Bergholdt, Camilla Møller-Jørgensen og Finn Kaczmarek. Foto: Hasse Frimodt
Klinikken Musklerogled.dk har fået vokseværk. Nye behandlingslokaler, flere nye medarbejdere og en ny løbeklinik er nogle af de nye udvidelser man møder hos Musklerogled.dk.

Klinikken Musklerogled.dk flyttede fra Bogensevej 88 til nye lokaler på Bogensevej 45 tilbage i maj 2020. Nu knap et år efter står Musklerogled.dk klar med en større udvidelse.

Medejer og kiropraktor Camilla Møller-Jørgensen udtaler: - Udvidelsen har først og fremmest givet os tre yderligere behandlingslokaler. Vi har det seneste år ansat yderligere fire medarbejdere, så vi nu er seks kiropraktorer, fire fysioterapeuter, fire massører og to sekretærer.

Finn Kaczmarek, Kim Bergholdt og Camilla Møller-Jørgensen her fotograferet i de nye lokaler på Bogensevej 45. Foto: Hasse Frimodt

Coronaperioden har været hård ved kroppen hos folk, der har arbejdet hjemme. Mange har savnet deres vanlige arbejdsplads med bl.a. hæve/sænkebord og ordentlig kontorstol. Derudover har mange måttet undvære deres vante træning i motionscenter eller i foreningslivet.

Annonce

- Stillesiddende arbejde og manglende motion giver smerter i muskler og led. Derfor har vi også haft ekstraordinært travlt. Rigtig mange får ondt i nakke/skulderåg og lænd, og vi har allerede nu hjulpet hundredevis at klienter af med problemerne, og givet vejledning/gode råd til at undgå at de kommer igen, siger Camilla.

Ud over behandlingslokalerne har Musklerogled.dk udvidet med endnu en stor træningssal.

- Vi vil gerne have plads til endnu mere træning. Både til holdtræning og til individuel træning. Derfor har vi udvidet med endnu en træningssal, hvor vi har erhvervet os spritnyt kredsløbsudstyr i form af løbebånd, crosstrainer, spinningcykler samt romaskine. Derudover masser af kettlebells, frie vægte og vægtstænger, så vi kan skabe de allerbedste forudsætninger for træning på alle niveauer, uanset om man ønsker at genoptræne efter en skade, at forebygge evt. fremtidige skader eller at optimere sin sportspræstation, siger Camilla.


Stillesiddende arbejde og manglende motion giver smerter i muskler og led

Camilla Møller-Jørgensen


Klinikken har det seneste år ligesom alle andre klinikker været underlagt covid-19 restriktioner både ifht. hvilke træningsformer, der må udføres, samt antal af deltagere på eventuelle hold.

- Vi har – og er stadig – underlagt restriktioner, der gør, at træning hos Musklerogled.dk kun må foregå, såfremt der er tale om klienter med et genoptræningsbehov. Derfor er træning på nuværende primært målrettet klinikkens klienter. Dette gælder både, når der er tale om individuel træning samt vores holdtræning. Vi skal bl.a. sikre os, at det er muligt at holde to meters afstand mellem deltagerne. Folk anbefales at klæde om hjemmefra og undgå at bruge badefaciliteterne, og så bliver der sprittet flittigt af. På den måde kan vi sikre en høj grad af sikkerhed, samtidig med at de små hold sikrer en høj grad af kvalitet i undervisningen. Alle bliver set og fejlrettet på et hold med max 8 deltagere, siger Camilla.

Hos Musklerogled.dk kører der lige nu ryghold, nakke/skulderhold, GLAD knæ/hofte, GLAD lænd, grundtræning og seniortræning. Det er klinikkens håb, at de snart kan åbne mere op for træning med henblik på præstationsfremme.

Musklerogled.dk flyttede fra Bogensevej 88 til Bogensevej 45 i maj 2020. Foto: Hasse Frimodt

- Vi har et nyt hold ”Tilbage til Sport” i sigte, som er målrettet nogle af alle de klienter, vi har med sportsskader, der skal tilbage til konkurrenceniveau. Holdets leder er idrætsfysioterapeut Lars Damsbo, der har masser af erfaring inden for dette område. Derudover har vi tidligere med stor succes haft yoga i klinikken – og det er planen, at det skal starte op igen fra starten af maj. Vi har allerede nu folk på venteliste, siger Camilla.

Så snart det er muligt starter endnu en ny medarbejder i klinikken.

- Vi har lavet et samarbejde med personlig træner Jens Riis, som har virksomheden AR Performance. Han arbejder bl.a. med elitefodboldspillere, men også med børn/unge og voksne i alle aldre, der blot ønsker at blive bedre til deres sport. Jens vil både starte personlig træning 1:1 op, og derudover lave holdtræning på mindre hold for forskellige målgrupper, siger Camilla.

Musklerogled.dk har også åbnet løbeklinik.

- Folk løber som aldrig før. De får skader i form af skinnebensbetændelse, achillessenebesvær, ondt i knæ eller hofte samt forstrækninger. Vi har nogle rigtig dygtige fysioterapeuter inden for triatlon og især løb. Derfor åbner vi nu en løbeklinik, som ledes af Finn Kaczmarek. Ud over hjælp til evt. genoptræning af typiske løbeskader kan vi tilbyde analyse af løbeteknik samt løbesparring ifht. programlægning. På den måde kan vi sikre, at langt de fleste kan løbe skadesfrit, siger Camilla.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce