Annonce
Ugeavisen Odense

Udvidelsesplaner for butikscenter ligger fortsat i skuffen: - Vi er stadig fortrøstningsfulde

Centerchef Kim Lynbech tør ikke sætte nogen tidshorisont for, hvornår planerne om en udvidelse af Tarup Center på op til 2300 kvadratmeter kan blive til virkelighed. Foto: Hasse Frimodt
Der er fortsat ikke meget konkret at fortælle, når det handler om udvidelsesplanerne for Tarup Center. Nu erkender centerchef, at letbanen kommer til at køre, før planerne er blevet til virkeligheden.
Annonce

Tarup: Mens et af centrets ledige lejemål nu bliver lejet ud til Café Victoria, står det mere stille, når det handler om planerne for en udvidelse af Tarup Center.

Der er efterhånden gået to et halvt år, siden politikerne efter et mangeårigt ønske fra ejeren Karsten Bill Rasmussen godkendte planerne for en udvidelse mod Rismarksvej på 2300 kvadratmeter. Men sidenhen har forhandlingerne med potentielle lejere ikke givet et resultat, som har fået den lokale ejendomsbesidder til at skyde projektet i gang.


Vi er oppe på fuld damp igen og er stadig fortrøstningsfulde i forhold til, at vi nok skal komme til at udvide på et tidspunkt.

Kim Lynbech, centerchef for Tarup Center


Karsten Bill Rasmussen pegede tilbage i december 2019 på, at han regnede med, at byggeriet kunne starte i foråret 2020 og stå færdigt et år efter. Men ifølge centerchef Kim Lynbech kom udbruddet af coronavirus på et uheldigt tidspunkt.

- Der var faktisk mange positive dialoger med nogle forskellige aktører, men så er det jo klart, at det hele blev sat lidt i stå i forbindelse med corona. Men vi er oppe på fuld damp igen og er stadig fortrøstningsfulde i forhold til, at vi nok skal komme til at udvide på et tidspunkt, siger Kim Lynbech.

Annonce

Letbanen kommer først

Det står dog efterhånden klart, at letbanen kommer til at køre, før udvidelsen med et nyt indgangsparti til centret er lavet.

- Det er ingen tvivl om, at det var vores drøm at stå klar til letbanens åbning, men det må vi nok erkende, at vi ikke når, hvis ikke letbanen bliver yderligere forsinket. Et seriøst byggeri af den størrelse, vi taler om her, fortjener også, at det bliver tænkt ordentligt igennem, siger Kim Lynbech.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce