Annonce
Ugeavisen Odense

Udvikling: Nordens største osteopatklinik åbner i Odense

Mette Nordly Pedersen, uddannet fysioterapeut fra næstved, og uddannet osteopat mastergrad ved IAO. Pressefoto
Aarhus Osteopati har mange patienter, der tager turen fra Fyn til Vejle for at få hjælp til helbredsproblemer. Nu kan de i stedet sætte kursen mod Thorslundsvej i Odense C.

Odense-afdelingen ledes af osteopat og fysioterapeut Martin Kraft, der selv er bosat i Odense, men har arbejdet i Vejle-afdelingen det sidste år. Han ser frem til at kunne hjælpe endnu flere fynboer end dem, der har fundet vej til klinikken i Vejle.

- Odense er en by i udvikling og danner centrum for mange omkringliggende byer, og vi kan se, der er et stort behov for en større osteopatklinik. Både fordi vores klinik i Vejle får flere og flere henvendelser fra Odense og omegn. Men også fordi osteopati er på vej til at blive mere kendt på Fyn som en behandlingsform, der kan noget særligt, siger Martin Kraft

Klinikchef, Martin Kraft. Pressefoto

Bagvedliggende årsager

Annonce

Osteopati bygger på en 4-5 årig videregående uddannelse for fysioterapeuter, kiropraktorer og læger. Uddannelsen giver en dyb forståelse af kroppens helheder og sammenhænge - f.eks. sammenhængen mellem led, muskler, bindevæv, organer og nervesystem.

- Som osteopater undersøger og behandler vi samtlige systemer i kroppen. Vi stræber efter at finde den bagvedliggende årsag til en patients smerter eller symptomer, for at skabe en varig bedring. Det er en tilgang, der giver rigtig meget mening og giver gode resultater, også for mennesker der har døjet med kropslige problematikker i årevis, siger Martin Kraft.

Fakta

Osteopater undersøger, behandler og forebygger dysfunktioner i hele kroppen. De behandler med deres hænder led, muskler, organer og bindevæv for at normalisere kroppens funktioner. Formålet er at optimere kroppens funktioner, da alle kroppens strukturer påvirker hinanden og er afhængige af hinandens funktion.

Aarhus Osteopati er nordens største osteopat klinik med pt. 43 behandlere og afdelinger i Aarhus, København, Vejle, Aalborg og Herning. Klinikken i Odense åbner onsdag den 17. november.

Klinikken i Odense starter med 3 behandlere

Du kan booke via www.aarhusosteopati.dk

Stærkt fagligt miljø

Lande som England, Tyskland og USA har i mange år haft osteopater ansat i sundhedsvæsenet. I 2018 blev osteopater autoriseret som en del af det danske sundhedvæsen. Siden har Aarhus Osteopati taget tigerspringet fra at være en stor og velrenommeret klinik i Aarhus til at være landsdækkende, med klinikker i København, Vejle, Aalborg, Herning og nu Odense. Odense-klinikken bliver dermed en del af et stærkt fagligt miljø, der kommer patienterne til gavn.

Som osteopat ser du alle typer af helbredsproblemer - det være sig rygsmerter, sportsskader, fordøjelsesproblemer, graviditets- og efterfødselsproblematikker, migræne eller kolik hos spædbørn

Martin Kraft, klinikchef

- Det er fantastisk at være en del af et stort hold, der virkelig bryder isen for osteopati i Danmark. I Aarhus Osteopati er vi så mange osteopater og osteopatstuderende, at vi får skabt et helt særligt læringsmiljø. Vi dygtiggør hinanden samtidig med, at vi løbende får uddannelse og supervision.

- Som osteopat ser du alle typer af helbredsproblemer - det være sig rygsmerter, sportsskader, fordøjelsesproblemer, graviditets- og efterfødselsproblematikker, migræne eller kolik hos spædbørn. Det er vigtigt med en ensartet og høj kvalitet i behandlingen, uanset hvad du søger hjælp til, siger Martin.

Aarhus Osteopati behandler alt fra spædbørn til ældre og sportsskader til mavetarmproblemer. Mette Nordly Pedersen, uddannet fysioterapeut. Pressefoto

Godkendt til uddannelse

Martin Kraft tilføjer, at man i Aarhus Osteopati-faciliteter nu også kan uddanne sig til osteopat, i samarbejde med et engelsk universitet. Foreløbig er klinikkerne i Vejle og København godkendt som uddannelsessteder.

- Måske kan vi på sigt også uddanne osteopater her i Odense. Det kunne være næste mål, på osteopatiens udviklingsrejse i det fynske, siger Martin.


Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Nu skal du betale for at parkere flere steder i byen: Se de 11 nye steder her

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Vildt vinderbud i sidste øjeblik: Gammel sponsor sprængte alle rammer og vandt ombejlet Høgh-trøje

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Guide: Fem vinter-aktiviteter i Odense

Ugeavisen Odense

Odense-guide: 10 bud på juleaktiviteter for børn

Dalum Hjallese Avis

Populært loppesupermarked vinder pris: Var det noget med en udstoppet gedde eller Royal Copenhagen?

Ugeavisen Odense

Slut med chokolade-overtrukne jordbær i gågaden: - Hvis jeg havde opsagt lokalet for et halvt år siden, havde vi formentligt ikke eksisteret nu

Ugeavisen Odense

- Efterspørgslen har været helt enorm: Slikræven udvider og rykker tættere på centrum

Dalum Hjallese Avis

Far og søn skyder sig vej mod EM

Ugeavisen Odense

Enestående butik åbner i Odense: Styr fremtidens hjem via din smartphone - fik idéen på verdens største elektronikmesse

Ugeavisen Odense

- Det er jo helt sindssygt: Bjarnes auktion til ære for Høgh er gået amok og buddene vælter stadig ind

Ugeavisen Odense

Torben Iversen hedder Andersen til efternavn: - Jeg har jo ikke lyst til at stoppe mit arbejde. For jeg har ingen planer for, hvad jeg skulle lave i stedet for

Dalum Hjallese Avis

Eline vil være kendt for andet end burgere: Lokal café med central beliggenhed vil tiltrække unge som ældre

Ugeavisen Odense

Humor i ørkensandet: Waldorf er tilbage med Knas i Oasen

Ugeavisen Odense

Online auktionshus åbner dørene op: Lauritz inviterer til vurderingsjulestue

Ugeavisen Odense

De varmede gæsterne op: Danmarks Jernbanemuseum satte Best of Odense på skinnerne

Ugeavisen Odense

Lenes Gratisbutik har tomme hylder: - For første gang i flere år har jeg ikke haft nær halvdelen af det, en kunde skulle bruge for at starte et nyt liv

Ugeavisen Odense

Martin havde fire sæt tøj på til Best of Odense: - Jeg vil gerne være ham med det skøre tøj

Ugeavisen Odense

Julemad værksted: Julehygge for børn og bedsteforældre

Dalum Hjallese Avis

Flytter til Lindvedgaard: Hypnose har hjulpet Pernille igennem skilsmisse og livets almindelige op- og nedture

Ugeavisen Odense

Bager From, McDonald's og Søstrene Grene er rejst væk: Tomme butikker præger Odense Banegård Center

Ugeavisen Odense

Se vindernes jubel fra Best of: - Odense er på vej i den rigtige retning - vi er glade for at være en del af rejsen

Ugeavisen Odense

Billedegalleri: Fotos af vindere og publikum, fra den festlige Best of Odense 2021, aften i Odeon

Ugeavisen Odense

Udvikling: Nordens største osteopatklinik åbner i Odense

Annonce