Annonce
Ugeavisen Odense

Uheldig mand sigtet efter indbrudsforsøg i sin egen lejlighed

En uheldig odenseansk mand havde ikke rent mel i lommerne, da han natten til lørdag ville bryde ind i sin egen lejlighed. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe


Annonce

Bolbro: Alt gik galt, da en uheldig odenseansk mand tæt på midnat natten til lørdag ville ind i sin lejlighed på Bjarkevej. Manden havde glemt sin nøgle, og han forsøgte i stedet at få låst døren op ved at stikke hånden ind gennem en brevsprække i døren og aktivere en vrider.

Uheldigvis sad hånden fast og endnu mere uheldigt var det, at en anden beboer i opgangen hørte larmen og troede der var et indbrud i gang. Det fik beboeren til at ringe til politiet, og da en patrulje dukkede op, gik sagens rette sammenhæng op for dem.

Men uheldigvis for manden, så valgte politiet for en sikkerheds skyld lige at kropsvisitere ham for at sikre sig, at han ikke havde indbrudsværktøj eller lignende på sig. Det havde han ikke. Til gengæld havde han en ulovlig peberspray i lommen, som nu giver ham en sigtelse for overtrædelse af våbenloven. Det er sådan en der formentlig udløser en bødestraf.

Om det lykkedes manden at komme ind i lejligheden fremgår ikke af Fyns Politis døgnrapport./oms

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce