Annonce
Ugeavisen Odense

Unge lavede ballede i indkøbscenter

Det er stadig muligt at gå i Tarup Center for eksempelvis at handle i Løvbjerg. Onsdag aften brugte en gruppe unge det åbne center til at genere nogle af kunderne. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Tarup: Selv om butikslivet generelt er lukket ned som følge af corona-restriktioner, så er det fortsat muligt at gå i Tarup Center for at komme på apoteket, i Løvbjerg, Matas, de to optikerforretninger, kiosken eller til fiskehandleren eller slagteren. Og en gruppe unge har åbenbart også set ideen med at gå i centeret.

Onsdag aften ved 20-tiden skabte gruppen dog så megen utryghed, at politiet blev tilkaldt. Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport. Et vidne kontaktede politiet og fortalte, at nogle unge i alderen 14-15 år rendte rundt i centeret og skabte utryghed for de øvrige handlende. Anmelderen blev også truet med tæsk af ukendt person.

Det fik politiet til at sende en patrulje til stedet, og der gik ikke længe før patruljen fandt frem til de unge. I kælderen under centeret traf patruljen fem unge, som blokerede for de offentlige toiletter samt en pakkeboks.

En af de unge sad og røg og spyttede også på gulvet, da betjentene kom. Det gav vedkommende en sigtelse for overtrædelse af den offentlige orden. Den slags koster normalt en bøde på 1000 kroner./oms

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce