Annonce
Ugeavisen Odense

UngOdenses digitale infovideo om 10. klasse er i luften

Valgmulighederne for det 10. skoleår er mange, og derfor har Odense Kommune produceret en video, der skal oplyse om de forskellige tilbud. Foto: Odense Kommune
Det er ved at være den tid på året, hvor mange unge skal til at vælge, hvad de skal efter 9. klasse. Skal det være ungdomsuddannelse, efterskole eller 10. klasse, spørger mange sig selv, og derfor har Odense Kommune søsat et digitalt og coronasikkert oplysningsprojekt.
Annonce

Odense: Torsdag den 7. januar 2021, havde Odense Kommune premiere på en digital informationsvideo om de mange muligheder for 10. klasse. Selvom ansøgningsfristen er 1. marts 2021, så er det allerede fra januar, de forskellige uddannelser har infoaftener og åbent hus-arrangementer.

I år ser den type arrangementer pga. Covid-19-restriktioner dog en del anderledes ud, end de plejer. For i år går UngOdenses infoaften i stedet digitalt, når de fortæller om, hvad det vil sige at gå i 10. klasse. De fyldte sale på Niels Bohrs Allé 210 er udskiftet med computerskærmen hjemme i sofaen. Men det stopper ikke UngOdense i at formidle det gode budskab om hvorfor, de unge skal vælge 10. klasse.

Og der er mange forskellige retninger at vælge, når man vælger 10. klasse, hvad end man vælger en 10. klasse med studieretning, en kombineret 10. klasse eller en af de små 10. klasser.

- De mange forskellige 10. klasser giver de unge mulighed for selv at sammensætte det år, der passer dem bedst. Det er et år med fokus på den enkelte elevs udvikling - både fagligt, personligt og socialt - og et år med fokus på efterfølgende at vælge den helt rigtige ungdomsuddannelse ud fra elevens individuelle styrker, udfordringer og mål for fremtiden, siger Kristina Munk, leder af dagundervisningen i UngOdense.

Den nyproducerede – og coronavenlige - film om næste skoleårs 10. klasses tilbud i Odense kan findes på www.ungodense.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce