Annonce
Ugeavisen Odense

Et helt utroligt sammentræf: Fire kolleger fejrer 40 års jubilæum - nøjagtigt samme dag

Dorthe Ryehauge kunne den 1. august 2021 fejre sit 40 års jubilæum i Danske Bank. Dorthe blev ansat i 1981 i Provinsbanken i Bolbro afdeling. I de efterfølgende år har Dorthe været i flere forskellige afdelinger. De 22 af årene har været i Danske Banks afdeling i Sdr. Nærå. I 2016 kom Dorthe Ryehauge til Danske Bank i Dalum, hvor Dorthe fortsat er rådgiver i Danske Banks afdeling på Faaborgvej. Privat er Dorthe bosat i Sdr. Nærå. Dorthe er gift med Jørgen, og de har sammen tre sønner. Foto: Danske Bank
Om det nogensinde er sket før andre steder, ved avisen ikke. Men sikkert er det, at et fire-dobbelt 40 års jubilæum hører iblandt sjældenhederne. Og det skal selvfølgelig fejres.

Dalum: De har flere ting til fælles de fire mennesker, der fredag 10. september inviterer til jubilæum på Faaborgvej.

For det første har de været i samme virksomhed i 40 år. For det næste har de alle været ansat i Danske Bank i den lange årrække. Og for det tredje arbejder de i dag sammen i samme filial.

Der er tale om filialdirektør Michael Max Hansen samt Bente Jensen, Dorthe Ryehauge og Jesper Hansen, der alle tre er personlig rådgivere.

Annonce
Michael Max Hansen kunne den 1. august 2021 fejre sit 40 års jubilæum i Danske Bank. Michael blev ansat i 1981 i Bikuben i Vollsmose afdeling. I de efterfølgende år var Micahel i flere afdelinger – herunder Rikkesminde, Otterup, Fisketorvet og Tarup. I 2011 kom Michael retur til BG Bank i Rikkesminde, hvor Michael fortsat er Filialdirektør i Danske Banks afdeling på Faaborgvej. Privat er Michael bosat i Odense. Foto: Danske Bank

Mens Michael og Bente tidligt vidste, at de ville gå bankvejen, var det i højere grad tilfældigheder, der afgjorde det for Jesper og særligt Dorthe.

- Min store drøm var at blive dyrlæge, men dengang kunne man kun uddanne sig til det i København, og jeg var ikke modig nok til at hive teltpælene op og flytte dertil. Derfor gik jeg kontorvejen. Efter skolen startede jeg fra A i telefonbogen og søgte hos advokater, derefter hos B for banker, og så var der bid, da jeg blev ansat i daværende Provinsbanken, som senere fusionerede med Danske Bank, siger Dorthe Ryehauge.

Kunderelationer

Ingen af dem har fortrudt deres valg, tværtimod. De peger alle på relationen til kunderne som noget af det bedste og mest spændende ved deres arbejde.

- Kundekontakten har altid været det vigtigste for mig. At tale med kunderne og skabe gode oplevelser og løsninger til dem, siger Bente Jensen og bakkes op af Jesper Hansen:

- Det er fantastisk at følge de mange familier, man har og har haft som kunder, og deres forløb gennem mange år. Man starter med det første hus, de stifter familie, børnene bliver kunder, de får børn, osv. Det er et helt livsforløb, som man er den del af.

Bente Jensen kunne den 1. august 2021 fejre sit 40 års jubilæum i Danske Bank. Bente blev ansat i 1981 i Bikuben i Sdr. Nærå afdeling. I de efterfølgende år var Bente i flere afdelinger – herunder Otterup og Knarreborg. I 1987 kom Bente Jensen til Rikkesminde afdeling, hvor Bente fortsat er rådgiver i Danske Banks afdeling på Faaborgvej. Privat bor Bente i Dyrup. Foto: Danske Bank

De 40 år i bankverdenen har naturligvis budt på en del forandringer undervejs. Blandt de største har været hele digitaliseringen af processer og arbejdsgange, mens også kunderne i stigende grad benytter digitale løsninger såsom mobilbank og derfor ikke kommer lige så ofte i banken længere.

Jesper Hansen kunne den 1. august 2021 fejre sit 40 års jubilæum i Danske Bank. Jesper blev ansat i 1981 i Bikuben i Bogense afdeling. I de efterfølgende år var Jesper i flere afdelinger – herunder Nyborg og Odense Sygehus. I 2010 kom Jesper til BG Bank i Rikkesminde, hvor Jesper fortsat er rådgiver i Danske Banks afdeling på Faaborgvej. Privat er Jesper bosat i Odense. Foto: Danske Bank

- Det har været en stor forandring at gå til den enormt digitale verden, vi i dag er en del af, hvor vi samtidig skal holde fast i den personlige relation til kunderne, siger Michael Max Hansen.

Især i de senere år har en øget mængde regler fra myndighederne også haft betydning og gjort tingene lidt mere besværlige både for kunderne og banken, påpeger Jesper Hansen, mens Bente Jensen også peger på den seneste corona-periode, der har medført arbejde hjemmefra.

- Det havde jeg aldrig forestillet mig, at jeg skulle prøve, siger hun.

Annonce

Reception

Alle fire kigger tilbage på 40 år i banken med stor glæde.

- Mange tror, at det er lidt tørt at arbejde i en bank, men det er det på ingen måde. Da jeg var ung, var jeg overbevist om, at jeg maksimalt ville være i samme filial i tre år for ikke at gro fast, men jeg har endnu ikke oplevet den følelse. Jeg har aldrig kedet mig, der er masser at tage sig til, og jeg bliver løbende udfordret både fagligt og personligt, siger Dorthe Ryehauge, mens Michael Max Hansen siger:

- Det har været en fornøjelse at møde de mange forskellige mennesker og opgaver i sin hverdag i en organisation i konstant bevægelse.

I forbindelse med jubilæet inviterer Danske Bank til fælles reception fredag den 10. september 2021 fra klokken 14 til 16 i Dalum-afdelingens lokaler.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Boxen Finals: Padel i dansk topklasse i Odense

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Sydbank Pokalen: Pokaldrama og masser af sjov

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Ny kaffebar på havnen: - Vi vil gerne være det sted i Odense, hvor man får den bedste kop kaffe

Ugeavisen Odense

Et pletskud i Odense: Fugleøen i det kunstige naturparadis

Ugeavisen Odense

Odenses internationale plademesse: Nu sker dét, som mange vinylentusiaster har ventet på længe....

Ugeavisen Odense

400.000 lys, 25 juleboder og en julekalender: Odense Zoo gør klar til historiens største event

Ugeavisen Odense

Kalder alle danseglade kommende skolebørn

Ugeavisen Odense

GF-Fyns Ildsjælepris: Lokale ildsjæle fik overrakt 20.000 kr.

Ugeavisen Odense

Forbudt for kvinder: Ny mandeklub åbner i Odense

Ugeavisen Odense

Carlsberg Corner: Vind en fed ishockey oplevelse for fire i Carlsberg Skybox

Ugeavisen Odense

Restaurantkæde giver gratis mad til alle og støtter Knæk Cancer: - Vi vil fejre, at vi kan samles igen

Ugeavisen Odense

Efter 13 måneders benspænd: Jannies Dancebar er klar til åbningsfest

Ugeavisen Odense

Efter en tur på bunden: Gammel lodsbåd er blevet Caspers redningsplanke

Ugeavisen Odense

Rigmænd viser superbiler frem i Odense: Kom tæt på McLaren, Lamborghini, Ferrari, Porsche, Rolls Royce, Aston Martin og mange flere

Ugeavisen Odense

Odins Brygge er mega-populært: Stort set alle lejligheder er udlejet i nyt havnebyggeri

Ugeavisen Odense

Vanvidsbilist forsøgte at dukke sig for fartmåler: Han var dog ret let at finde alligevel

Ugeavisen Odense

Politihund fandt iskold tyv på badeværelse i Odense

Ugeavisen Odense

Udfordring: Tag vennerne med og drik en Nicos 10er

Ugeavisen Odense

Kommer til Odense: Ostecyklen er på danmarksturné

Ugeavisen Odense

Støjgruppe indtager Christiansborg: - Vores liv bliver simpelthen dårligere - det skal fikses

Ugeavisen Odense

Donation: Virksomheden Zerv donerer Speedminton udstyr til Mandecentret

Ugeavisen Odense

Motionisterne strømmer til: 4.000 løbere forventes til HCA Marathon

Ugeavisen Odense

Butiksejer åbner op om mareridtsepisode: - Det er ikke hver dag, en bil smadrer ind i forretningen

Annonce