Annonce
Ugeavisen Odense

Våd fyraften: Stik til søs med tyske tapas og bobler

er Hallundbæk, Eva Egebjerg Pasgaard og Michael Blohm er gået sammen om at præsentere det tyske køkken på Odense Å. Pr-foto
"Fyraftensturen på Odense Å" er et nyt koncept, der sætter fokus på det kulinariske Tyskland med tysk mad og vin i idylliske rammer ombord på Aafarten

Munke Mose: 6. maj har rejsearrangøren ausfahrt.com, Odense Aafart og Tarup Gamle Mejeri premiere på et nyt koncept under navnet ”Fyraftensturen på Odense Å”.

Ombord på turen får gæsterne serveret fem tyske tapas og tre glas udvalgte vine/bobler, mens det er muligt at tage dialogen med indehaver af ausfahrt.com om Tyskland, dets mange traditioner og ikke mindst den tyske mad og vin.

Initiativtager er Michael Blohm, som igennem de seneste 10 år har arrangeret rejser til Tyskland. Han ønsker med det nye koncept at gøre op med nogle af danskernes fordomme mod Tyskland.

Annonce

- Tysk mad forbinder mange med Wienerschnitzel, Sauerkraut og den berømte Currywurst. Wienerschnitzel kommer faktisk oprindeligt fra Italien og blev taget med til Wien, hvor den så blev berømt, mens Sauerkraut i bund og grund stammer fra Kina, fortæller Michael Blohm, og fortsætter:

- Tyskland er så meget andet. Mange restauranter har Michelin-stjerner og enhver delstat har deres egne lokale udsøgte retter. Og det er mange af dem, som vi vil præsentere på turene, siger han.

Det bliver den fynske gourmetkok Per Hallundbæk, der kommer til at stå for delikatesserne. Han er tidligere kok på Falsled Kro og er i dag medejer af Tarup Gamle Mejeri, som er en specialforretning med egenproducerede delikatesser.

Billetter til ”Fyraftensturen” kan bestilles på aafart.dk/events

Billetprisen er 289 kr. pr. person inkl. sejltur, vin og tapas.

Mødetid 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Vilde vejrabatter i Odense

Annonce