Annonce
Ugeavisen Odense

Vækstkomet fra Løvens Hule vil sparke ekstra liv i Odense centrum

Når Shaping New Tomorrow åbner deres nye butik i Odense, vil der være fire dage med specielle tilbud og præmier. Pr-foto
Et af nyere tids hurtigst voksende herretøjsbrands, Shaping New Tomorrow, indtager nu Odense centrum – nærmere bestemt Vestergade 30. Torsdag den 19. november kl. 10 slår de tre nordjyske stiftere dørene op til fire dage med åbningsaktiviteter, når de klipper den røde snor til deres nye butik i hjertet af Odense.
Annonce

Vestergade: Efter masser af opfordringer er det populære herretøjsband Shaping New Tomorrow klar til at åbne flagskibsbutik i Odense. Butikken i Vestergade er det unge tøjmærkes fjerde butik, og ifølge adm. direktør og medstifter, Kasper Ulrich, er odenseanere i top tre over de mest flittige shoppere i Shaping New Tomorrows onlinebutik.

- Vi har en stor kundebase i Odense. Det kan vi se på onlinesalget og på de mange opfordringer, vi har fået om at komme til Odense. Derfor rykker vi nu ind i Odense med en ny butik, som bliver et vigtigt supplement til vores onlinekanal. Selv om fysisk retail lider mange steder, er erfaringen, at vores butikker og personale i samspil med vores onlinekanal leverer nogle unikke oplevelser, siger han.


Mænd kan godt være lidt forbeholdne over for det at shoppe tøj. Det vil vi gerne tage et opgør med ved at gøre det ekstremt afslappet og behageligt for gæsterne i vores butikker

Christoffer Bak


Annonce

Speciel indretning

Butikken i Odense er designet med et stort loungeområde med gratis drikkevarer og med luksuriøse, ekstra store prøverum med særlige lysindstillinger, som gør det muligt at se tøjet i forskellige belysninger. Eksempelvis i dagslys, aftenbelysning, mm. Fra prøverummet kan man kalde på assistance fra en knap, der sender en besked til personalets smart-watches.

- Mænd kan godt være lidt forbeholdne over for det at shoppe tøj. Det vil vi gerne tage et opgør med ved at gøre det ekstremt afslappet og behageligt for gæsterne i vores butikker. Samtidig tager vores koncept udgangspunkt i vores egne varer, som du kun kan købe hos os. Det betyder oven i den særlige indretning af vores butikker, at personalet har en dyb indsigt i vores produkter og koncepter. Det bidrager alt sammen til at give en helt særlig helhedsoplevelse i vores butikker, siger produktionsdirektør og medstifter, Christoffer Bak.

Med erfaringer fra de øvrige butikker i København, Aarhus og Aalborg, hvor de fysiske butikker er etableret, er han overbevist om, at også Odense-butikken vil trække et stort publikum til i Odense Centrum.

Annonce

Fire dages åbning

Åbningen i Odense markeres fra torsdag den 19. november kl. 10.00 og frem til søndag. Af hensyn til coronasituationen og myndighedernes nye retningslinjer strækker åbningen sig over fire dage. Hensynet betyder bl.a., at der er plads til 30 gæster i butikken ad gangen, og at der er sat ekstra personale ind for at sikre, at der er afstand mellem gæsterne i køen udenfor og i butikken. Alle får udleveret mundbind, og der er masser af håndsprit til rådighed.

- Med fire dage til at markere den nye butik, er der plads og tid nok til, at alle kan komme ned i Vestergade og være med. Vi håber, at vi på trods af corona kan gøre lidt for at antænde den nerve og det byliv, der gerne skal være i en traditionsrig handelsby som Odense, siger Christoffer Bak.

Fra torsdag til søndag vil der være eksklusive tilbud i butikken krydret med musik og servering af kaffe fra en gourmetkaffevogn, der patruljerer i Vestergade. Alle gæster der køber for minimum 500 kr. på en af åbningsdagene deltager i lodtrækningen om eksklusive goodiebags til en værdi af 1000 kr. Der udtrækkes 100 vindere per dag torsdag, fredag og lørdag.

Annonce

Bæredygtigt tøj på hylderne

Christoffer Bak fortæller, at Shaping New Tomorrow for nylig har lanceret en helt ny tøjserie lavet af genbrugsplast fra plastflasker fisket op af verdenshavene og indsamlet i naturen.

- Vores nye recycled serie kommer også til at fylde rigtigt meget på hylderne i Odense butikken. Hver gang en kunde køber et produkt fra den nye serie, hjælper han eller hun med at fjerne mellem 10 til 35 halvliters plastflasker fra naturen. Samtidig kræver produktionen af tøjet langt mindre energi og vand, siger Christoffer Bak.

/Kuras

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

50 år med blå strømper

Annonce