Annonce
Ugeavisen Odense

Værtshuslivet er vendt tilbage på godt og ondt: Godt gammeldags slagsmål på kendt genåbnet værtshus

Nattelivet er vendt tilbage, og det samme er værtshusslagsmålene. Slagsmålet lørdag aften skyldtes en stærkt beruset gæst på James Dean, som ikke kunne styre sig. Genrefoto: Johan Gadegaard
Mens samfundet er i gang med at genåbne vender værtshusslagsmålene også tilbage, og lørdag aften var det en 33-årig beruset mand, som provokerede og startede overfald og slagsmål ved James Dean i Odense.

Odense: Mens cafeer, restauranter og værtshuse er genåbnet følger også bagsiden af glæderne, når nogle går lidt for ihærdigt til flaskerne og ikke kan styre sig. For nattelivet er vendt tilbage, og det samme er værtshusslagsmålene.

Det måtte Fyns Politi sande lørdag aften på værtshuset James Dean i Odense, hvor en 33-årig mand tilsyneladende var gået lidt for hurtigt og omfangsrigt til de våde varer. For fuld var han blevet, fortæller vagtchef Henrik Strauss i Fyns Politi til avisen:

- Det var lidt ligesom i gamle dage med et godt gammeldags slagsmål.

Annonce

Klokken 20.39 blev der ringet til alarmcentralen 1-1-2 med en anmeldelse om større slagsmål og flasker i luften - "præcis som i gamle dage", som vagtchefen udtrykker det.

Det viste sig, at den 33-årige var gået til angreb på en flok værtshusgæster, og det gik ikke stille af. Manden, som er fra Odense, var svært beruset og blev anholdt og taget med på politigården.

Men hvorfor han ville i slagsmål vides endnu ikke.

- Han er ikke i forklarings-humør. Når han bliver i stand til det forkynder vi selvfølgelig et forbud efter restaurationsloven, og så må han finde et andet sted at gå i byen de næste par år, siger Henrik Strauss.

Politiet har dog ikke fundet anledning til at sigte ham for vold. Han bliver løsladt, når han har sovet rusen ud i detentionen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Vilde vejrabatter i Odense

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce