Annonce
Ugeavisen Odense

Velkommen til Skibhuskvarteret: Nytilflyttere får en pose med lokale "godter"

Cecilie Lundin Jacobsen og Moses Fiellau-Nikolajsen og deres datter Lola. Yderst til højre er det Skibhusforum-formand Yvette Juul Christoffersen. Foto: Skibhusforum
Det har været undervejs i flere år, men for nyligt lykkedes det Skibhusforum med hjælp fra Borgerne Bestemmers pengepulje at skyde projekt velkommen i Skibhuskvarteret i gang. Alle nytilflyttere får en mulepose fyldt med "godter".
Annonce

Skibhus: De er utrættelige i Skibhusforum - en håndfuld hærdede skibhussjæle, der gør en indsats for at gøre kvarteret til det bedste sted at bo i Odense.

For nyligt offentliggjorde gruppen nyheden om fortællestolen til Skibhustorvet og med det næste tiltag må de sandelig siges at have skæppet til det, der nærmest er formålsparagraffen i foretagendet.

Nytilflyttere får fra nu af således stukket en mulepose i hånden fyldt med indhold, som på en eller anden måde knytter sig til kvarteret.

- Vi har spurgt alle, vi kunne komme i tanke om, om de ville donere noget til poserne, så vi kan sige ordentligt velkommen til nye borgere, siger Skibhusforums formand Yvette Juul Christoffersen.

Og man må sige, at bidragene er haglet ned i posen - det kan du læse mere om i faktaboksen.

Indhold

Indholdet i de første poser er:

Kalender og blad fra Nybolig

Gavekort fra Frisør Lisette Mai

Folder fra Sct. Hans skole

Gavekort og slikkepind fra Klassisk Design

Folder fra Sct. Hans`erne

Gavekort fra Kjelds cykler

Indkøbsnet fra Lab Vikar

Et stort kort over Skibhuskvarteret.

Flyers fra Mødecenter Odense

Postkort fra Skibhus Friskole

Reklame Falch VVS

Brillerens fra Skibhus optik

Bolsjer og chokolade fra CaViTe

Nøglering EDC

Gavekort på 10 brød i Kvickly

Mulepose og pjece fra Skibhusforum

Postkort fra Fynske Fruer

Kort fra forældreforeningen ved Sct. Hans skole

Annonce

Dejlig velkomst

For nyligt var nogle af de første modtagere listet ind i Skibhusforum sigtekorn. Søndag 17. maj overrakte formanden en mulepose til Cecilie Lundin Jacobsen, Moses Fiellau-Nikolajsen og deres datter Lola ved deres villalejlighed.

Datteren Lola kunne næsten ikke få nok af at gynge, så overrækkelsen foregik i haven på Skibhusvej.

Posen blev vel modtaget og fik mange roser med på vej – så dejligt at blive modtaget med en velkomst til og fra kvarteret, lød det fra nytilflytterne.

Tre mæglere er med på ideen og deler også en pose ud til nye beboere i kvarteret. Har du fået en ny nabo som ikke har fået en pose, så kontakt Yvette på post@yvette.dk, så sørger hun for at der bliver afleveret en velkomstpose – så længe lager haves.

Muleposens indhold. Foto: Skibhusforum
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce