Annonce
Ugeavisen Odense

Velvære massage og original japansk lifting

Karen Friis Christensen tilbyder massage og original japansk lifting i sin nystartede klinik Friis Velvære. Foto: Hasse Frimodt
Hos Friis Velvære kan du nyde lækre behandlinger i flotte omgivelser på Odense Havn. Karen Friis Christensen har genåbnet klinikken Friis Velvære i Sverigesgade 20.
Annonce

Efter tre års pause med klinik har Karen Friis Christensen fået mulighed for at åbne klinik igen. Hun har åbnet klinikken Friis Velvære på havnen i Odense i den nyrenoverede Victoria Dampmølle på adressen Sverigesgade 20.

Karen Friis Christensen åbnede i 2011 klinikken Friis Velvære i Seden. To år efter åbningen flyttede hun klinikken til Overgade, hvor hun blev en del af et behandlerfællesskab. Da hendes lejeaftale i Overgade udløb for tre år siden, valgte hun at holde en pause som behandler.

- Jeg arbejdede også som sygeplejerske i de år, jeg drev klinik, så jeg havde virkelig brug for at holde en pause, siger Karen. Karen er nu ikke længere ansat som sygeplejerske. Hun arbejder i sin mands byggerådgivnings virksomhed.

- Min mand Lars er indehaver af Friis Rådgivning, og i forbindelse med at han flyttede den virksomhed til ny adresse på Sverigesgade 20, åbnede der sig en mulighed for, at jeg ved siden af at udføre administrativt arbejde for ham, nu også kunne genetablere Friis Velvære. Jeg har fået et mindre lokale i samme bygning som Friis Rådgivning, hvilket gør det nemt for mig at modtage klienter, siger Karen.

Friis Velvære

Friis Velvære v/Karen Friis Christensen

Sverigesgade 20, 5000 Odense C.

Behandlinger:

Afspændings massage, pris 369 kr.

Luksus helkrops-massage, 520 kr.

Original Japansk Lifting, pris 560 kr.

Book tid via facebooksiden Friis Velvære

Annonce

Original Japansk Lifting

Så trænger du til at stilne sindet, slippe stress og ubalancer i kroppen og i stedet genfinde ro, helhed, afspænding og velvære, så er det nu igen muligt at booke tid til Karens behandlinger.

- Hos Friis Velvære tilbyder jeg afspændings massage: Træk stikket i 60 minutter og nyd en skøn helkrops-massage, hvor der er fokus på afspænding, flow og balance. Massagen gives i et afstressende, flydende tempo og forplanter sig i kroppen med ro, stilhed og velvære.

- Luksus helkrops-massage: I denne udvidede massage på 90 min. får du mere af alt det gode. Du vil modtage en fantastisk massage, hvor afbalancerede teknikker og detaljer virker dybt afspændende og helende på krop og sind. Massagen efterlader en oplevelse af at være samlet, i ro og dejligt forkælet.

- Original Japansk Lifting: Ansigtsløft uden kirurgi og kemi. Japansk Lifting er en dynamisk "tryk og stræk" metode, hvor der arbejdes i zoner og punkter på ansigtets nerver og muskler, på centralnervesystemet og på lymfesystemet. Med behandlingen får du et "naturligt ansigtsløft", og allerede efter første behandling synes ansigtet mere vitaliseret og med et friskere udseende. Japansk Lifting forbedrer hudens hydrering, elasticitet og fasthed i både ansigt og på hals. Metoden reducerer rynker, udskiller affalds-stoffer og vækker ansigtets muskel-tonus. Det er en fantastisk, harmonisk og naturlig behandling af ansigtet, der samtidig virker af-spændende og hjælper til at balancere krop og sind.

Her modtager Sarah Friis Salzmann original japansk lifting. Behandlingen gives hos Friis Velvære i Sverigesgade 20, 5000 Odense C. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce