Annonce
Ugeavisen Odense

- Vi har brug for dine drømme: Sådan får du indflydelse på den lokale aftale for Næsby

Borgermødet i Næsby bliver ikke som her på billedet. Det skal nemlig være digitalt. Foto: Simon Trøjgaard Jepsen
Nu har du chancen for at sætte dit præg på den kommende lokalaftale for Næsby. Der er digitalt borgermøde den 26. april klokken 19-20.

Næsby: Udekøkken, legepladser, investeringer i grønne områder, sikre skoleveje eller bedre adgang til skolens lokaler efter lukketid?

Nu går startskuddet for den lokale aftale for Næsby, og der er brug for dine idéer og din mening for at lave den bedste lokalaftale for Næsby, som overhovedet muligt, lyder det fra borgmester Peter Rahbæk Juel:

- Vi ønsker som kommune at give en kærlig hånd til lokalområderne, og de 625 mio., vi investerer i udvikling af bydele og modernisering af folkeskoler, skal bruges klogt og på en måde, der er opbakning til. Derfor har vi brug for forslag, kommentarer og at man aktiverer hinanden til at være med til at lave den bedst mulige lokalaftale, siger han og uddyber:

Annonce

- Rigtig mange har en holdning til det område, de bor i og ønsker at være med til at sætte sit præg på udviklingen. Det er også borgerne, der kender deres bydel bedst – og derfor har vi brug for deres engagement for at nå frem til en fælles aftale om, hvordan vi kan udvikle Næsby så det både gavner folkeskolen og resten af lokalområdet.

Sæt dit aftryk

Et løft af lokalområderne skal ske med den lokale folkeskole som omdrejningspunkt og med et stort lokalt engagement for at skabe en god lokalaftale for Næsby.

Deltag i dialogen og kom med på digitalt borgermøde den 26. april klokken 19-20. Du kan tilmelde dig borgermødet på odense.dk/næsby.

Indtil den 7. maj kan du også deltage i dialogen om næsby digitalt på odense.dk/næsby, Facebook og Instagram. Her kan du nemt give din mening til kende og være med til at påvirke udviklingen af dit lokalområde.

Vi har brug for dit engagement, dine drømme og dine idéer, når vi sammen skal beslutte, hvordan vi skal udvikle Næsby. Skal der være mere plads til fysisk udfoldelse? Bedre adgang til skolens lokaler efter lukketid? Flere muligheder for at samles og lave arrangementer lokalt? Det skal du være med til at beslutte. Vi håber meget, at du vil være med til at få indflydelse på det fremtidige Næsby.

Annonce

Kom med dine forslag

Byrådet har besluttet at investere 1,8 milliarder kroner i velfærden frem mod 2030. Heraf 625 millioner kroner til lokalsamfund samt vedligehold og modernisering af byens folkeskoler. Beslutningen hviler på en aftale indgået af Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre og Enhedslisten.

Nu er tiden kommet til Næsby samt Næsby Skole - vi skal bruge din stemme til at finde ud af, hvordan vi i fællesskab skaber de bedst mulige rammer for velfærden i dit lokalområde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce