Annonce
Ugeavisen Odense

Video: Odenseanske performere skabte lidt lys i coronaes epicenter

I sidste uge skabte den Odenseanske performances-gruppe HeartBeat Group en ganske særlig oplevelse for mere end 10.000 børn i Wuhan-provinsen.
Disse børn har grundet Corona-virussen været i karantæne i meget, meget lang tid.
For at give børnene en positiv oplevelse og en pause fra deres hårde hverdag skabte HeartBeat Group i samarbejde med Dansk Kulturinstitut og vores lokale partne­­­re en online live-performance skræddersyet til Wuhans børn.

HeartBeat Group er en performance-gruppe, der er specialiseret i at spille på alt andet end instrumenter – de kinesiske børn kunne derfor lære at spille på fx borde. En tolk var tilknyttet live-”optræden” – så børnene kunne kommunikere direkte med HeartBeat Group.

Det var en super rørende oplevelse for alle parter, da børnene virkelig engagerede sig, fortæller Thomas Cleve, der er manager for HeartBeat Group.
HeartBeat Group skal til Kina til sommer, hvor de skal være en del af en stor børnekulturfestival, som blandt andet Dansk Kulturinstitut står bag.
Her skal de optræde med blandt andet deres nye musikforestilling ”Lods Hans” – hvor de sætter fokus på bæredygtighed ved at spille på skrald
Odenseanske Heartbeat Group tyvstartede deres kinatour ved at skabe lidt lys og musik i den hårdt prøvede Wuhan-provins, hvor corona-virusset har sit udspring.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce