Annonce
Ugeavisen Odense

Vidste du at: Kendt odenseansk café har fået nye forpagtere, som laver alt indenfor mad, kager og chokolade, helt fra bunden

Stine og Michael Steneman Schmidt springer nu ud som café ejere, hvilket de længe har haft lyst til. Foto: Hasse Frimodt
Mad, kager og chokolade bliver lavet helt fra bunden fortæller, Stine og Michael Steneman Schmidt, som har forpagtet Konrads food & coffee i Odense

I Overgade 32 ligger Konrads Food & Coffee. En hyggelig café, hvor de elsker at lave god mad, og går op i kvalitet og æstetik.

Den 1. november fik Konrads nye ejere. Ægteparret Stine og Michael Steneman Schmidt har overtaget caféen, hvor de begge var ansatte. Stine har været tjener hos Konrads de seneste to år og Michael har været kok i ca. et år hos Konrads.

Stine og Michael lærte hinanden at kende for 10 år siden, hvor de var kollegaer på Olivia Brasserie i Vintapperstræde.

Annonce
Stine og Michael Steneman Schmidt har overtaget Café Konrads food & coffee i Overgade 32. Foto: Hasse Frimodt

- Konrads blev startet af den tidligere ejer af Olivia Brasserie. Nu kaster vi os ud i det vi længe har gået og drømt om og snakket om, nemlig at blive selvstændige indenfor restaurationsbranchen. Vi er dybt taknemmelige over at vi fik muligheden for at overtage Konrads, som er meget velbesøgt, siger Stine.

Alt er lavet fra bunden, af de allerbedste råvarer. Og jeg lyver virkelig ikke, vi står hver eneste dag og tilbereder al maden, helt fra bunden

Michael Steneman Schmidt, forpagter

Har man endnu ikke besøgt den hyggelige café i Overgade, som er beliggende i en bygning fra 1693, så har man det besøg tilgode. Her finder man et frokostkort som byder på et lille, men nøje, udvalg af lækre salater, sandwiches og rustikt smørrebrød.

- Derudover har vi en tapas og lidt andre lækkerier. Alt er lavet fra bunden, af de allerbedste råvarer. Og jeg lyver virkelig ikke, vi står hver eneste dag og tilbereder al maden, helt fra bunden. Det gør vi, fordi vi vil stå inde for vores mad, det skal være tilberedt så det er noget vi selv ønsker at spise, siger Michael.

Besøger man Konrads for at sidde og nyde en kaffe og kage, så er det økologisk kaffe der tilbydes.

- Vi brygger vores kaffe på 100 % økologiske og fairtrade Arabica bønner. Vi elsker selv hjemmebagte kager og chokolade og står derfor tidligt op hver dag og bager, så der er friskbagte lækkerier til vores gæster, siger Stine.

Hos Konrads kan de også lide lækre specialiteter, som du finder i disken ved indgangen til Konrads.

- Vi laver også vores egen hjemmelavede lemon og vores egen isthe, siger Michael.

Åbningstiderne udvides her i juletiden fra den 28. november, gælder følgende åbningstider.

Søndag, mandag, tirsdag og onsdag kl. 10-16

Torsdag, fredag og lørdag kl. 10-17

- Ønsker man at holde fest, barnedåb, fødselsdag, firmaarrangement eller lignende, så er det også muligt at leje lokalerne udenfor åbningstiden, så man har hele caféen for sig selv, siger Stine.

Konrads food & coffee er beliggende i Overgade i en gammel bygning fra 1693. Foto: Hasse Frimodt
















Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Efter to års ventetid: Populær smutvej til Stige Ø lukket permanent

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Led af spiseforstyrrelse: Sarahs tunge fortid er blevet hendes drivkraft

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Redaktionen tester: Her får du byens bedste varm kakao

Lokalavisen Nordvest

- Der er åbenbart en pladeforretning i Berlin, hvor der er en mand, der er pissesur. Sådan er jeg også ved at blive

Ugeavisen Odense

Atypisk venskab endte i tårer: Sandie var stærkt tilknyttet Heikel - men så ramte ulykken

Ugeavisen Odense

Langstrakt fjernvarmearbejde: Mere kø i vente på i forvejen trafikeret vej midt i Odense

Ugeavisen Odense

Rekordhøjt antal børnefamilier søger julehjælp i Odense: Dansk Folkehjælp mangler en million kroner

Ugeavisen Odense

Legendarisk Odense-kor genopstår:  Filharmonisk Kor Fyn får premiere i Domkirken

Skibhus Avisen

Teater i forstaden: Seden har fået en kulturoase

Ugeavisen Odense

Landsby vil genoplive forladt købmand: Lokale folk har givet over en kvart million kroner

Dalum Hjallese Avis

Dennis ramte plet igen: Anden danmarksrekord inden for få uger og nu skal han til EM

Ugeavisen Odense

Folk strømmer i teatret: Juleforestilling er den bedst sælgende i flere år

Ugeavisen Odense

Hanne rykker sin butik ind i nyt, centralt Odense-kvarter: - Det er en stor beslutning og meget grænseoverskridende

Ugeavisen Odense

Hanne rykker sin butik ind i nyt, centralt Odense-kvarter: - Det er en stor beslutning og meget grænseoverskridende

Ugeavisen Odense

Juleglæde: Malerfirma forærer overskydende mad fra julefrokost til herberg i Odense

Lokalavisen Nordvest

Mogens er Rex: Skulle have sunget for paven, men så blev paven skudt

Ugeavisen Odense

Vind Elvis billetter: Henrik Busborg & The Devils spiller på Dexter, vind billetter til koncerten

Ugeavisen Odense

Blomsterbutik: Kærlighed til blomster i Nørregade

Skibhus Avisen

Baggårdsbutikken hjælper mennesker og sælger brændt ler: - Vi er meget mere end vores diagnose

Ugeavisen Odense

VM oplevelse: Mads Elholm har med stor succes skiftet tennisketsjer ud med padelbat

Skibhus Avisen

55-årige Susanne har været hundefrisør siden hun var 14 år: En kunde kommer helt fra Gilleleje med sin hund

Ugeavisen Odense

Forkæl din hund: Læderprodukter til hunde, jagt og heste, og et godt samarbejde med indiske kvinder

Ugeavisen Odense

Populært special- og mikrobageri lukker: - Det er tid til at prøve kræfter med noget nyt

Annonce