Annonce
Ugeavisen Odense

Vind billetter til foredrag med Michelle Kristensen

Charlotte Panduro, tv. og Carina Bak udlodder otte billetter til Michelle Kristensen foredrag på Magasinet den 3. februar 2020. Foto: Hasse Frimodt
Michelle Kristensen der er sundhedsekspert på Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark på TV2 og aktuelt en af landets mest populære eksperter indenfor ernæring, træning, sundhed og trivsel generelt, holder foredrag på Magasinet, mandag den 3. februar.
Annonce

Charlotte Panduro og Carina Bak åbnede i januar 2019 foredragsvirksomheden 2C Entertainment. Det første foredrag de afholdt var med den tidligere drabschef Ove Dahl. Ialt afholdt 2C Entertainment ni foredrag i 2019. Alle med stor succes. Ugeavisen Odense har tidligere samarbejdet med 2C Entertainment, hvor vi trak lod om billetter til et foredrag med Lars Høgh.

Ugeavisen Odense har fået otte billetter til 2C Entertainments foredrag med Michelle Kristensen, som afvikles på Magasinet den 3. februar 2020 kl. 19-21.

Vi trækker fire vindere, som hver vinder to billetter til foredraget på Magasinet mandag den 3. februar.

Så går du og ønsker dig en sundere livsstil?

Vil du gerne have konkret og brugbar viden om kost og træning?

Skal 2020 være året, hvor du gennemgår en livsstilsændring og bliver sundere, gladere og får mere overskud i hverdagen?

Så har du muligheden nu, når en af Danmarks populæreste sundhedseksperter Michelle Kristensen besøger Magasinet med sit populære foredrag Mission Sund.

2C Entertainment - foredrag

Konkurrence:

Deltag i konkurrencen om 4x2 billetter til Michelle Kristensen foredrag.

Send en mail til konkurrence@uao.dk hvor du fortæller hvorfor du skal vinde.

Konkurrencen afsluttes tirsdag den 14. januar

Del også meget gerne dit svar på facebooksiden Ugeavisen Odense under artiklen om foredrag med Michelle Kristensen.

Kommende foredrag arrangeret af 2C Entertainment:

3. februar 2020 kl. 19-21, foredrag med Michelle Kristensen, som afvikles på Magasinet

26. februar: Super simpel sundhed med juicemesteren Mads Bo

26. marts: Henrik Qvortrup, journalist

Billetter købes på www.billetto.dk

Facebook: 2C Entertainment

Annonce

Sunde mennesker er gladere mennesker

Michelle Kristensen er sundhedsekspert på Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark på TV2 og er aktuelt en af landets mest populære eksperter indenfor ernæring, træning, sundhed og trivsel generelt, og så har hun samlet +100.000 følgere på sine Instagram- og Facebook-profiler.

Sunde mennesker er gladere mennesker med langt mere overskud, energi og gåpåmod i hverdagen. Sådan lyder sundheds- og ernæringsekspert Michelle Kristensens hovedbudskab i dette topmotiverende og underholdende foredrag, hvor hun blandt andet trækker på sin brede praktiske og teoretiske erfaring. Hun udfordrer de dårlige undskyldninger, og hun står gerne på mål for det budskab, at mennesker med sundere vaner også er mere effektive, produktive og har en langt højere trivsel.

Undervejs i foredraget får du kendskab til en række af de lavpraktiske anvisninger og øvelser, Michelle Kristensen også anvender på sine meget populære MK Bootcamps, som har været med til at manifestere hende som en af Danmarks absolut førende sundheds- og ernæringseksperter. Med helt konkrete eksempler og pædagogiske forklaringer viser hun, hvordan du selv med mindre ændringer i forhold til kost, motion og træning kan give livsglæden et kæmpe løft.

Billetter til foredraget kan købes på www.billetto.dk 2C Entertainment har også to andre foredrag på plakaten i starten af året. Begge foredrag afholdes på Sinatur Hotel Storebælt, Nyborg.

26. februar: Super simpel sundhed med juicemesteren Mads Bo

26. marts: Henrik Qvortrup, journalist

26. marts: Henrik Qvortrup, journalist holder foredrag, arrangør 2C Entertainment. Pressefoto
26. februar: Super simpel sundhed med juicemesteren Mads Bo, arrangør: 2C Entertainment. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce