Annonce
Ugeavisen Odense

Vind billetter til The Boss

Leif Møllgaard fra Musicbooking.dk udlodder i samarbejde med Ugeavisen Odense koncertbilletter til The Boss, der giver koncert på Musikhuset Posten 1. november . Foto: Hasse Frimodt
Er du til Bruce Springsteens musik, må du ikke gå glip af bandet The Boss, som er noget af det nærmeste, man kan komme originalen.
Annonce

Østre Stationsvej: Nu har du muligheden for ganske gratis at komme med til en koncert med en ”sveddryppende tribute til Bruce Springsteen´s kæmpe bagkatalog”, som bandet The Boss bliver præsenteret på koncertplakaten, når de giver koncert på Musikhuset Posten.

“The Boss er et af de bedste, mest energiske og autentiske bud på absolut troværdig hyldest til Bruce Springsteen”, lyder det videre om bandet, som går på scenen kl. 14 søndag 1. november.

Så der er noget at glæde sig til, og for at sprede endnu mere glæde har Ugeavisen Odense i samarbejde med koncertarrangøren, Leif Møllgaard, sørget for at sætte i alt 12 gratis billetter i spil.

Hvis du kan svare på, hvor gammel The Boss alias Bruce Springsteen er, deltager du i en konkurrence om 6 x 2 billetter á 255 kroner.

Send dit svar til konkurrence@uao.dk senest mandag 19. oktober. Husk at skrive The Boss i emnefeltet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Bessehjælp: Book en Besse

Ugeavisen Odense

Best of Odense: Gense showet og se alle vinderne i kategorierne her

Ugeavisen Odense

Byens bedste kulturoplevelse

Ugeavisen Odense

Bedste Gå-i-byen-sted: Vi er superglade

Annonce