Annonce
Ugeavisen Odense

Vind billetter til Troels Trier på Musikhuset Dexter

Troels Trier her fotograferet i sit atelier. Maleriet er inspireret af Krøyers 'Sommeraften langs Skagen Sønderstrand'. Foto: Hasse Frimodt
Troels Trier fyldte 80 år den 17. janaur. Han optræder på Musikhuset Dexter, hvor du kan vinde billetter til hans show "Fra Røde Mor til Grøn Far", eller "Et passende par" plakater lavet af Troels Trier.
Annonce

Troels Trier fyldte den 17. januar 80 år. Men Troels er stadig frisk og aktiv både som kunstner og musiker. Han har det seneste års tid taget ud på turné over hele landet med sit show ”Fra Røde Mor til Grøn Far”. Et show, han optræder med på Musikhuset Dexter i Vindegade. Her giver Troels både koncert og storytelling i sit show på 2 x 45 min. Et show, hvor du kan forvente underholdning med historiefortælling, sang og musik.

Ikke nok med, at Troels Trier er stærk i sine koncerter, så brillerer han også med sin kunst. Han debuterede i 1961 på Eks-skolens sommerudstilling sammen med kunstnere som Per Kirkeby og Bjørn Nørgaard.

- Jeg gik også på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København sammen med Prins Henrik. Men musikken skubbede kunsten væk. I 1968 var jeg med til at oprette kunstnerkollektivet Røde Mor. Røde Mor blev hurtigt populært. Vi fik travlt med at udgive grammofonplader og tog på turné i hele Skandinavien. Kunsten gled langsomt ud, og musikken tog over, for der var ganske enkelt ikke tid til begge dele, siger Troels Trier. Røde Mor stoppede i slutningen af 70érne. Herefter stod den på turné og optræden med Rebecca Brüel.

- For omkring femten år siden lagde jeg egentlig musikken på hylden. Det blev på de femten år til få koncerter, men nu var det kunsten, jeg genoptog. Jeg har mit eget atelier lidt uden for Kerteminde. Her elsker jeg at arbejde. Og for omkring halvandet år siden får jeg så en opringning fra Leif Møllgaard, indehaver af Musicbooking.dk. Han spørger, om ikke han må stå for fremtidige bookinger til kommende shows. Leif ringede på det helt rigtige tidspunkt, for jeg havde selv leget med tanken om at genoptage musikken kombineret med kunsten. Og det er der så kommet ”Fra Røde Mor til Grøn Far" ud af, siger Troels Trier.

Troels Trier udtalte sidste år i et interview med Fyens Stiftstidende, at han vil falde død om på scenen som 80-årig. Men om det sker under showet på Musikhuset Dexter er der ingen garanti for. Til gengæld lover Troels Trier, at han glæder sig til at optræde på det nyrenoverede Musikhuset Dexter, og at folk kan se frem til at høre musik fra hans karriere, høre spændende fortællinger fra hans liv, samt at der vil være salg af plakater, som Troels gerne signerer eller skriver en lille personlig hilsen på. - Skulle der være nogen, der ønsker en personlig hilsen på deres plakater, så skriver jeg da gerne på den. Det kan f.eks. være med teksten "Kære Svigermor, gid du var død" eller noget i den retning, siger Troels Trier.

Vind billetter til Troels Trier på Musikhuset Dexter

Vind billetter til Troels Tries show "Fra Røde Mor til Grøn Far" eller "Et passende par" plakater.

Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk hvor du fortæller, hvorfor du gerne vil vinde. Konkurrencen afsluttes tirsdag den 28. januar, hvorefter vi trækker de fire heldige vindere, som får besked via mail. Skriv også gerne på facebooksiden Ugeavisen Odense, hvorfor du ønsker at vinde billetter eller plakat.

Annonce

Vind billetter eller plakat

Troels Trier har tidligere boet i Ørbæk ikke langt fra Bryggeriet Refsvindinge. Dengang lavede bryggeriet en øl kaldet "Røde Mor". Den 19. januar blev der så præsenteret en ny øl brygget hos Bryggeriet Refsvindinge. Øllen har fået navnet "Grøn Far".

- Jeg satser på at den nye øl "Grøn Far" er med på Musikhuset Dexter. Den bliver præsenteret den 19. januar i forbindelse med en stor udstilling på Belle Art Gallery i Stouby, siger Troels Trier.

Før dette interview kunne Leif Møllgaard fra Musicbooking.dk fortælle, at over 100 mennesker allerede har købt billetter til showet "Fra Røde Mor, til Grøn Far". Har du endnu ikke købt din billet til showet søndag den 2. februar kl. 14, så kan du stadig nå det. Billetter kan købes på hjemmesiden www.dexter.dk Du kan også deltage i Ugeavisen Odenses konkurrence, hvor vi trækker lod om fire billetter til showet. To heldige læsere vinder hver to billetter, og så trækker vi derudover også to heldige vindere, som hver får udleveret "Et passende par" plakaten.

Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk hvor du fortæller, hvorfor du gerne vil vinde. Konkurrencen afsluttes tirsdag den 28. januar, hvorefter vi trækker de fire heldige vindere, som får besked via mail. Skriv også gerne på facebooksiden Ugeavisen Odense, hvorfor du ønsker at vinde billetter eller plakat.

Vind Troels Trier plakaten "Et passende par". Pressefoto
Troels Trier fyldte 80 år, fredag den 17. januar. Han kan opleves på Musikhuset Dexter søndag den 2. februar. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce