Annonce
Ugeavisen Odense

Vind deltagelse for fem personer i Ladies Mud Race eller Extreme Mandehørm

Thomas Leonard Haugaard her fotograferet med noget af det udstyr vinderne af Extreme Mandehørm konkurrencen får udleveret. Foto: Hasse Frimodt
Deltag i konkurrencen, hvor præmien er deltagelse i Ladies Mud Race eller Extreme Mandehørm. Sæt et hold på fem personer, og deltag i et sjovt og anderledes løb med start og mål ved FKS-Hallen i Dyrup.
Annonce

Firmaidræt Odense afholder den 21. september Extreme Mandehørm og Ladies Mud Race med start og mål ved FKS Hallerne, Tranehøjen 5, 5250 Odense SV.

Til dette arrangement udlodder Firmaidræt Odense fem billetter til Extreme Mandhørm og fem billetter Ladies Mud Race.

Deltag i konkurrencen på facebooksiden Ugeavisen Odense, hvor du tagger de fire personer, du vil lave et team sammen med. Skriv ligeledes hvorfor I skal være de heldige, der vinder fem gratis startnumre til enten Extreme Mandehørm eller Ladies Mud Race, samt t-shirts, badehåndklæder, solbriller og badebolde til hele holdet.

Konkurrencen afsluttes tirsdag den 10. september kl. 9, hvorefter vinderholdene trækkes.

Louise Baarup er centerchef i FKS-Hallen og model for Ladies Mud Race konkurrencen. Foto: Hasse Frimodt.
Annonce

8 km løb i den fynske natur

Så er det med at få skruet dig ned i kondiskoene og få snørret dem godt, for den 21. september sættes der gang i Xtreme Mandehørm og Ladies Mud Race med efterfølgende spisning og fest i FKS-Hallen.

Ruten er på 8 km. En rute, der byder på alt det bedste fra den fynske natur. Du kommer til at krybe, kravle, rulle og trække dig igennem årets rute, men for at det hele ikke skal blive for jordnært, har arrangørerne også sørget for, at du mærker suset under dig.

Når du er cirka halvvejs, er der et øldepot. Her vil deltagerne kunne slukke tørsten og få energidepoterne fyldt op. Er du bange for, at du ikke får vand nok under løbet, så kan arrangørerne berolige dig med, at du nok skal få rigeligt med vand, og savner du lidt wellness har de også sørget for rigeligt med mudderbade.

Ladies Mud Race blev arrangeret første gang i Odense tilbage i 2017 med stor succes. I år går starten til Ladies Mud Race kl. 9.30, mens starten til Extreme Mandehørm er kl. 13.

Løbetøj: Sørg for løbesko med en god terrængående sål – fx en trail‐sko. Dertil kan lange løbetights og langærmet trøje anbefales. Er du klar på noget mere sjov og ballade, så kom i udklædning. Arrangørerne belønner dagens bedste udklædning(er). Har du sarte hænder, medbring et par tætsiddende arbejdshandsker. Og husk nu lige at snørre løbeskoene rigtigt godt, hvis du vil undgå at skoen bliver siddende i mudder.

Omklædning: FKS Hallens baderum

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce