Annonce
Ugeavisen Odense

Vind en makeover hos Novum Hair

Tina Pedersen i midten, sammen med resten af personalet hos Novum Hair i Overgade 14. Pressefoto
Tina Pedersen trådte ud af Green Trend of Hair, for istedet at åbne Novum Hair. Nu udlodder hun i fællesskab med Ugeavisen Odense en makeover til en værdi á 2800 kr.
Annonce

Nu har du chancen for at deltage i en forårskonkurrence som Ugeavisen Odense har lavet i samarbejde med Novum Hair, Overgade 14.

Novum Hair's indehaver Tina Pedersen trådte i december 2019 ud af Green Trend of Hair kæden. En kæde, hun har været en del af gennem 13 år.

- Jeg var nået til et punkt i livet, hvor jeg ønskede at drive min helt egen salon. Så efter mange gode års samarbejde med Søren Nielsen og Trend of Hair, besluttede jeg mig for at træde ud af kæden og åbne Novum Hair. Novum Hair er beliggende på samme adresse i Overgade 14, hvor Green Trend of Hair lå. Kunderne vil ikke opleve de store ændringer på grund af de nye forhold omkring ejerskiftet, for personalet, der hidtil har været en del af Green Trend of Hair, fortsætter alle i Novum Hair, hvilket jeg er rigtig glad for. Ligeledes har jeg fastholdt min aftale med frisør Pernille Kirchckhoff, som de seneste 2 1/2 år har været selvstændig frisør i salonen, hvilket hun fortsætter med at være, siger Tina Pedersen.

For at markere åbningen af Novum Hair har Tina udloddet en makeover til en heldig læser. Makeoveren indeholder en klip, farve/refleks behandling, hårkur, farve af bryn og vipper samt tre hårprodukter fra Insight. Samlet værdi 2800 kr.

Den heldige vinder af makeover konkurrencen kan se frem til at blive taget pænt imod af personalet hos Novum Hair. Herefter vil vinderen få gode råd og tips til, hvordan frisøren hos Novum Hair kan give vinderen et flot hårlook.

- Jeg håber at vinderen tør kaste sig ud i et andet hårlook, end han/hun kommer med. Vi er eksperter i at vejlede og rådgive vores kunder, så de alle går herfra med et flot hår. Og vi elsker at få lov at være kreative og vise hvor dygtige vi er. Vi følger alle med i tidens hårtrend og tager på kurser for at lære nyt, så vinderen kan være helt tryg når han/hun sætter sig i stolen, og indløser sin præmie, siger Tina Pedersen.

Vind en makeover

Ønsker du at vinde eller kender du en, der kunne trænge til en makeover, så deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk.

Skriv hvorfor du skal være den heldige vinder, eller hvem du gerne vil glæde med en makeover hos Novum Hair i Overgade 14.

Ligeledes bliver vi så glade, hvis du på facebooksiden Ugeavisen Odense under Novum Hair konkurrencen fortæller, hvorfor du ønsker at vinde.

Konkurrencen afsluttes tirsdag den 18. februar kl. 9

Herefter findes vinderen som får besked via mail.

Facebook: Novum Hair

Instagram: Novumhair_

Hjemmeside: www.novumhair.dk

Tlf: 25608513

Annonce

Sådan deltager du

Ønsker du at vinde eller kender du en, der kunne trænge til en makeover, så deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk. Skriv hvorfor du skal være den heldige vinder, eller hvem du gerne vil glæde med en makeover hos Novum Hair i Overgade 14.

Ligeledes bliver vi så glade, hvis du på facebooksiden Ugeavisen Odense under Novum Hair konkurrencen fortæller, hvorfor du ønsker at vinde.

Konkurrencen afsluttes tirsdag den 18. februar kl. 9

Herefter findes vinderen som får besked via mail.

Held og lykke i konkurrencen.

Novum Hair er beliggende i Overgade 14. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce