Annonce
Ugeavisen Odense

Vind en oplevelse i Fodboldfabrikken

Jesper Christiansen, medejer af Fodboldfabrikken på Byens Ø, udlodder fodboldoplevelser til drenge, piger, mænd og damer. Foto: Hasse Frimodt
Nu kan du vinde en børnefødselsdag eller fodboldhygge med efterfølgende Tuborg Julebryg i Fodboldfabrikken på Byens Ø
Annonce

Fodboldfabrikken kan fredag den 29. november fejre syv års fødselsdag. Fodboldboldfabrikken åbnede i 2012 i Odense på Østersøgade 8, Byens Ø i en gammel kornhal. Her har man lavet tre indendørs fodboldbaner med bander og net rundt om banen og over banen, som betyder at bolden altid er i spil.

For fem år siden blev Jesper Christiansen medejer af Fodboldfabrikken i Odense. Han har gennem årene fået skabt en forretning, der henvender sig til både børn og voksne, der elsker at spille fodbold.

- Vi har tilbud til skoler, virksomheder og fodboldklubber. Men vi bliver også booket af private personer, som elsker at spille indendørs fodbold fire mod fire. Men Fodboldfabrikken er også et sted, som mange benytter i forbindelse med polterabend, fødselsdage og virksomheds arrangementer. Vi kan håndterer alt lige fra børnefødselsdagen til virksomhedsfesten med flere hundrede gæster. I sommers afholdt vi f.eks. en stor sommerfest for Universal Robots, hvor vi havde arrangeret en festlig aften for medarbejderne, siger Jesper Christiansen.

Fodboldfabrikken er for mange klubber blevet et godt alternativ til at komme ned og træne for fodboldklubber, der ikke har nem adgang til de udendørs kunstgræsbaner.

- I starten virkede det på mange lidt skræmmende, at vi tager mellem 300 kr. og 500 kr. for en times fodbold. Men komme man 8-10 personer bliver prisen jo kun et sted mellem 30 kr og 50 kr. For det beløb får man også en taske med alt, du har brug for, trøjer, handsker og en bold der er pumpet, siger Jesper Christiansen.

Når man er færdig med at spille kan gå op i caféen sammen med sine fodboldkammerater og holde 3. halvleg.

Vind fodboldoplevelse i Fodboldfabrikken

Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk hvor du fortæller, hvorfor du skal være den heldige vinder og hvilken af de to præmier du ønsker at vinde, samt like opslaget for konkurrencen på facebooksiden Ugeavisen Odense.

1) 1 1/2 times fodbold for personer over 18 år, inklusiv en kasse Tuborg Julebryg

2) 1 1/2 times børnefodbold fødselsdagsfest for op til 15 personer, inklusiv Carlsberg Sport sodavand

Konkurrencen afsluttes tirsdag den 26. november kl. 9

Annonce

Fodboldfabrikken på Byens Ø

Har du endnu ikke prøvet at spille fodbold i Fodboldfabrikken på Byens Ø, så har du nu muligheden for at vinde halvanden times fodbold sammen med dine fodboldkammerater, kollegaer eller hvem du ønsker at invitere med til en sjov fodboldoplevelse inklusiv en kasse Tuborg Julebryg.

Ligeledes udlodder Fodboldfabrikken en super fed fodboldoplevelse. Afhold en børnefødselsdag for 15 børn med halvanden times fodbold inklusiv saftevand eller cacao.

Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk hvor du fortæller, hvorfor du skal være den heldige vinder og hvilken af de to præmier du ønsker at vinde, samt ved at like opslaget for konkurrencen på facebooksiden Ugeavisen Odense.

1) 1 1/2 times fodbold for personer over 18 år, inklusiv en kasse Tuborg Julebryg

2) 1 1/2 times børnefodbold fødselsdagsfest for op til 15 personer, inklusiv Carlsberg Sport sodavand

Konkurrencen afsluttes tirsdag den 26. november kl. 9

Vind fodboldoplevelser hos Fodboldfabrikken på Byens Ø. Jesper Christiansen, medejer. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce