Annonce
Ugeavisen Odense

Vind et træningsforløb: Deltag i konkurrencen om et træningsforløb til en værdi á 14.000 kr.

Louise Juul, personlig træner, udlodder en fitnesspakke til en værdi á 14.000 kr. Foto: Hasse Frimodt
Louise Juul udlodder et 12 ugers træningsforløb til en værdi á 14.000 kr. til en heldig læser. Drømmer du om at komme i form, så deltag i konkurrencen.

Trænger du til at komme i form i en tid, hvor fitnesscentrene er lukket ned, så giver personlig træner Louise Juul nu Ugeavisen Odenses læsere muligheden for at vinde en fed fitnesspakke til en samlet værdi på 14.000 kr.

Louise Juul tog i november 2020 mod til at gøre sin hobby til sin levevej, da hun åbnede Louise Juul – Personlig træner.

Louise Juul ser frem til igen at kunne mødes med sine klienter hos Ground. Foto: Hasse Frimodt

- Jeg nåede at have halvanden god måned som personlig træner, vanecoach og kostvejleder, så blev fitnessbranchen for 2. gang ramt af corona lockdown. En lockdown, der også ramte min virksomhed, siger Louise Juul. Jeg havde indgået aftale med fitnesscenteret Ground, der er beliggende i Odense C, hvor jeg lejede mig ind og benyttede centerets faciliteter. Men fra midt december da Danmark lukkede ned, var det jo selvsagt ikke muligt for mig at træne mine klienter i Ground. Jeg vil derfor gerne forsøge at sprede lidt håb i en forholdsvis trist tid med denne give-away i samarbejde med Ugeavisen Odense og Skibhus Avisen, så der er noget at glæde sig til når Danmark igen åbner op, siger Louise.

Annonce


Vind en fed fitnesspakke til en samlet værdi på 14.000 kr.


Præmien indeholder følgende:

2 ugentlige træninger á 55 minutter med Louise i Ground

Kostplan der tager hensyn til allergener, præferencer, din hverdag, dine vaner og rutiner, samt resten af familien.

Måling og vejning ved opstart af forløbet, midtvejs og når forløbet afsluttes.

Løbende sparring, samtaler og støtte.

Konkurrence- betingelser

For at deltage skal du sende en mail til louise@louisejuul.com, hvor du fortæller om dit mål for forløbet, dine udfordringer (helbredsproblemer) og sidst, men ikke mindst ligeså vigtigt: Hvad er din motivation er for at deltage i denne her fantastiske give-away.

Sidste frist for indsendelse er fredag den 26. februar kl. 9

Bliver du ikke den heldige vinder af dette forløb så fortvivl ikke, det er stadig muligt at komme i form med Louise. Hun er i fritiden holdinstruktør i Ground, hvor hun gladeligt svinger pisken i bikesalen, samt i holdsalen.

Louise Juul tilbyder personlig træning. Foto: Hasse Frimodt

Læs mere om hvad Louise også kan tilbyde som kostvejleder samt vanecoach på hendes hjemmeside: www.louisejuul.com eller følg hende på facebook: Louise Juul, personlig træner

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce