Annonce
Ugeavisen Odense

Vind gavekort til Restaurant CarlsLund

Restaurant Carlslund, Fruens Bøge Skov 75250 Odense SV. Pressefoto
Er du til en lækker julemenu, den populære æggekage med flæsk og bacon eller stegt flæsk m/persillesovs så deltag i konkurrencen om gavekort til Restaurant CarlsLund i Fruens Bøge Skov.
Annonce

Lyder det ikke lækkert at kunne vinde gavekort på 1500 kr, 1000 kr. og 500 kr. til Restaurant CarlsLund i Fruens Bøge Skov. Det kan du nemlig gøre ved at deltage i julekonkurrencen som CarlsLund og Ugeavisen Odense har lavet i samarbejde.

Carlslund blev opført i 1871 af kammerherre Chr. Benzon. CarlsLund er opkaldt efter hans søn Carl. På det tidspunkt lå der allerede flere udskænkningssteder i Fruens Bøge Skov. Efter kammerherre Benzons død i 1875 solgte arvingerne skoven og de bygninger, der lå i skoven, til Odense Kommune. Siden opførelsen i 1871 har CarlsLund kun haft 7 værtsfolk.

Den 20. juni 2015 udbrændte CarlsLund som følge af en påsat brand, men lokale, private investorer har genopført CarlsLund, så det igen fremstår som et traktørsted med egetræsbindingsværk og stråtag i en udførelse, som stort set er identisk med den brændte bygning men med forbedrede toiletforhold og køkkenfaciliteter, der lever op til nutidens krav.

Har du endnu aldrig besøgt CarlsLund, kunne denne julekonkurrence måske være med til at give en madoplevelse i Fruens Bøge Skov. Og har du allerede gæstet CarlsLund før, så vil du nok også gerne have muligheden for endnu et besøg i de hyggelige omgivelser i en restaurant, der bygger på gamle traditioner samt faglig kunnen.

Hos CarlsLund bruger man lokale bagere. De sylter selv og bruger årstidens grøntsager. Som gæst på Restaurant CarlsLund, kan du forvente god dansk mad, hvor kokkene sætter en ære i hjemmelavede traditioner.

Skulle du blive en af de tre heldige gavekortvindere kan du se frem til en dejlig middag med familien eller måske gode venner, og samtidig kunne nyde den skønne skov og natur i Fruens Bøge. Spis eventuelt en dejlig frokost, tag familien med på udflugt og lad børnene gå på opdagelse i skoven. Mulighederne er mange.

Restaurant CarlsLund er kendt for deres æggekage med flæsk og bacon. Denne lækre ret udgør 65 % af bestillingerne i sommerhalvåret og 50 % i vinterhalvåret. Derudover er stegt flæsk m/persillesovs og hvide kartofler meget efterspurgt, ligesom ribeye m/hjemmelavet bernaisesauce er det.

I december måned kommer mange af gæsterne for at hygge sig med CarlsLunds juleanretninger, som er en julemenu, hvor du kan bestille 2 eller 3 retter. Forret: Varmrøget laks m/rygeostcreme på crouton og salater, dertil teriyaki sauce. Hovedret: Ølbraiseret svinebryst med sprød svær og orangesauce, kartoffelsoufflé med ost og sauté af æbler, svesker og hakket grønkål. Dessert: Ris a la mande med kirsebærsauce.

Eller du kan bestille den store flotte juleplatte med 2 slags sild, hjemmelavet karrysalat, 1/2 æg med rejer, hjemmepaneret rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron, varmrøget laks m/peberrodscreme, fynsk rygeost, hjemmelavede frikadeller, medister og svinekam med hjemmelavet rødkål og grønkål.

Restaurant CarlsLund

Deltag i konkurrencen om de tre præmier ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk, hvor du fortæller hvem du ønsker at inviterer med på Restaurant CarlsLund.

Og husk på facebooksiden Ugeavisen Odense at skrive i kommentarfeltet, hvorfor du ønsker at vinde et af de tre gavekort.

Så deltager du i lodtrækningen om følgende gavekort.

1. præmie gavekort værdi 1500 kr

2. præmie gavekort værdi 1000 kr.

3. præmie gavekort værdi 500 kr.

Annonce

Sådan deltager du i konkurrencen

Deltag i konkurrencen om de tre præmier ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk, hvor du fortæller hvem du ønsker at inviterer med på Restaurant CarlsLund. Og husk på facebooksiden Ugeavisen Odense at skrive i kommentarfeltet, hvorfor du ønsker at vinde et af de tre gavekort.

Så deltager du i lodtrækningen om følgende gavekort.

1. præmie gavekort værdi 1500 kr

2. præmie gavekort værdi 1000 kr.

3. præmie gavekort værdi 500 kr.

Æggekage med stegt flæsk og bacon er den ret flest mennesker spiser på CarlsLund. Pressefoto
Stegt flæsk m/persillesovs er i top tre blandt de mest spiste retter på Restaurant CarlsLund. Pressefoto
Julemenu på Restaurant CarlsLund. Pressefoto
Man kan også bestille en lækker Ribeye. Pressefoto
Hvem skal du have med på CarlsLund, hvis du vinder et af de tre gavekort til restauranten i Fruens Bøge Skov. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce