Annonce
Ugeavisen Odense

Vind gavekort til spisesteder i Vintapperstræde

Charlotte Larsen er indehaver af Antik Blå og formand for Gadeforeningen Vintapperstræde. Foto: Hasse Frimodt
Kom til foredrag med Søren Lynge, Nynne Bernstorff og Per Poulsen, samt deltag på facebooksiden Ugeavisen Odense om fire gavekort á 400 kr. til spisesteder i Vintapperstræde.
Annonce

De erhvervsdrivende i Vintapperstræde er blevet gode til at stå sammen, bidrage med hjælp til hinanden og samarbejde på tværs af virksomhederne. Lørdag den 21. september inviterer Gadeforeningen Vintapperstræde til tre gange foredrag i Vintapperstræde, om hvordan du styrker din livsstil. Foredragsholderne er Søren Lynge, Nynne Bernstorff og Per Poulsen.

Søren Lynge vil fortælle om den mentale sundhed:

- Dette er ikke "bare" et foredrag. Det er præsentationen af en ny og bedre livsstil. Hvad kan vi lære af de mennesker, det altid lykkes for? Dem der altid har et mentalt overskud og er passionerede.

- Hvilke principper kan vi lære fra den nyeste forskning indenfor positiv psykologi, som vi kan bruge i vores eget liv til at føle os bedre tilpas, selvsikre og glade?

- Hvilke ting kan vi med fordel gøre for at smile mere, grine mere, leve mere og sætte fokus på de smukke ting i livet - også når der er modgang?

Vintapperstræde konkurrence

I forbindelse med dette spændende arrangement udlodder Gadeforeningen Vintapperstræde et gavekort á 400 kr. til disse fire spisesteder Salinaz Odense, Marcantonio Trattoria Pizzeria, Mr. Torp og Olivia Brasserie, alle beliggende i Vintapperstræde.

Deltag i konkurrencen på facebooksiden Ugeavisen Odense.

Konkurrencebetingelser: Fortæl i kommentarfeltet, hvorfor du skal være en af de heldige vindere, af et af de fire gavekort?

Konkurrencen afsluttes tirsdag den 17. september kl. 10

Annonce

Hvad er den gode mavefornemmelse

Nynne Bernstorff kommer og fortæller omkring den gode mavefornemmelse:

- Den gode mavefornemmelse. Hvordan du finder og holder fast i den.

- Hvordan lærer du at lytte til din mavefornemmelse og følge de muligheder, der ikke altid virker logisk?

- Hvor sidder intuitionen, og hvordan kan du træne den?

- Hvad nu hvis du aldrig mere skulle være i tvivl om, hvad der er det rigtige for netop dig - hvordan ville livet så se ud?

Nynne fortæller ud fra sit eget liv og fletter videnskab, det overnaturlige og logik for burhøns sammen til et sjovt, lærerigt og vedkommende foredrag.

Per Poulsen fortæller om at skabe lykken. Oplev et udfordrende og inspirerende foredrag - der vil ændre din opfattelse af dig selv og andre.

Annonce

Køb billetter til arrangementet

De tre foredrag foregår i hold på 40-50 personer, med start kl. 9.30 til 15.30. Billetter kan købes via facebooksiden Vintapperstræde. Prisen er 300 kr, som udover tre foredrag inkluderer spændende juicer i pauserne samt lækker frokost hos enten Salinaz Odense, kyllingeburger eller vegetarburger, Marcantonio Trattoria Pizzeria, italiensk antipasti (tapas), Mr. Torp, tapas bræt, Olivia Brasserie, fransk charcuteri (tapas).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce