Annonce
Ugeavisen Odense

Vind nytårsmenu til fire personer

Lars Knudsen, indehaver af Restaurant Skovbakken. Foto: Hasse Frimodt
Fire retters nytårsmenu til fire personer, fra Restaurant Skovbakken, kan blive din, hvis du deltager i konkurrencen på facebooksiden Ugeavisen Odense
Annonce

Vi nærmer os nytårsaften. En festaften, hvor rigtig mange mennesker bestiller maden udefra for at slippe for en masse bøvl, og så man kan være sammen med sine gæster fremfor at stå i køkkenet det meste af dagen og aftenen.

En af de første til at tilbyde nytårsmad ud af huset i Odense var den odenseanske restauratør Flemming Kallerup. Flemming var indehaver af Restaurant Skovbakken på Sdr. Boulevard 314, 5000 Odense C. Han tilbød som den første odenseanske restauratør tilbage i 1991 nytårsmenuer ud af huset.

- Restaurant Skovbakken var den første restaurant i Odense til at tilbyde nytårsmenuer ud af huset. Dengang var det en ret krævende omgang, da man kørte maden varm ud til kunderne. I dag er vi blevet meget bedre til den service, så kunderne får lækre menuer lige til at varme, siger Lars Knudsen, indehaver af Restaurant Skovbakken.

Vind nytårsmenu til fire personer fra Restaurant Skovbakken

Deltag i konkurrencen

Du kan også deltage i konkurrencen, om fire retters menu til fire personer.

Deltag i konkurrencen på facebooksiden Ugeavisen Odense, hvor du i kommentarfeltet skriver, hvorfor du skal være den heldige vinder.

Konkurrencen afsluttes tirsdag den 19. november

Annonce

Nytårsmenu

Lars og hans kone Birgit ser hvert eneste år frem til at sammensætte en lækker nytårsmenu.

I år består nytårsmenuen af tre eller fire retter.

Forret: Olivenbagt torsk i cremet græskar med brunet smør - porrer frites og grønkålschips

Mellemret: Sprængt Gås. Andekråser, vintersalat, capers emulsion og croutons

Hovedret: Pandestegt medaljon af kalvefilet, bolsjebeder m. timian, kartoffelpandekager m. grønt, friteret bredbladet persille og sauce med kantareller

Dessert: Orangekage med chokoladebund, kvædegele, vaniljecreme, glaseret med nytårspynt creme anglaise

Prisen for tre retter er 375 kr og fire retter 445 kr. Bestil og betal inden 1. december og få de fire retter til tre retters pris.

Annonce

Deltag i konkurrencen

Du kan også deltage i konkurrencen om den fire retters menu for fire personer. Deltag i konkurrencen på facebooksiden Ugeavisen Odense, hvor du i kommentarfeltet skriver, hvorfor du skal være den heldige vinder.

- Vi har været restauratører her på Restaurant Skovbakken siden 1996. Vi har altid været glade for vores beliggenhed ved Odense Zoo. Men efter at Odense Zoo har købt bygningen har vi erfaret, at mange af vores kunder har haft svært ved at skille tingene ad. Der er flere, der tror, at det nu er Odense Zoo, der driver Restaurant Skovbakken. Det er vi kede af at folk tror, da vi stadig er her og er glade for at drive Restaurant Skovbakken. Der er også gæster i Odense Zoo, som tror, at det er os, der står for tilberedningen af maden inde i Odense Zoo, hvilket heller ikke er korrekt, siger Lars Knudsen.

Lars Knudsen og Restaurant Skovbakken har i øvrigt fundet på et nyt, spændende tiltag, som han gerne vil fortælle om gennem Ugeavisen Odense.

- Jeg er uddannet chokolatier. Jeg elsker at arbejde med chokolade, og som noget helt nyt tilbyder vi nu desserter ud af huset. Står man og skal holde en fest derhjemme, så er det ofte desserten, som volder rigtig mange problemer. Så ender det tit med den traditioneller isdessert. Men vi tilbyder noget så nemt og lækkert som desserter ud af huset, siger Lars Knudsen.

Reklame fra 1992, hvor Restaurant Skovbakken startede med at udbringe nytårsmad. Privat
Nytårsmenuen hos Restaurant Skovbakken, bestod et år af Prins Joachims og Alexandras bryllupsmenu. Privatfoto
Birgit og Lars Knudsen her fotograferet foran Restaurant Skovbakken på Sdr. Boulevard. Privatfoto
Nu kan du også bestille dessertkager fra Restaurant Skovbakken. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce