Annonce
Ugeavisen Odense

Vind sushi eller thairetter fra Sushi Insu

Marco Aslam indehaver af Sushi Insu udlodder fire gavekort á 400 kr. pr. stk til lodtrækning blandt Ugeavisen Odenses læsere. Foto: Hasse Frimodt
Sushi Insu udlodder fire gavekort á 400 kr. pr. stk. til lodtrækning blandt Ugeavisen Odenses læsere.
Annonce

Marco Aslam var en af de første til at introducere sushien i Odense. Det gjorde han for 13 år siden, da han åbnede Sushi Insu i Pogestræde. Siden gik det stærkt med åbning af flere restauranter. En på Hjallesevej 12 samt fem andre restauranter udenfor Odense. Restauranter som Marco ikke længere er indehaver af, for han koncentrerer sig udelukkende om sine to restauranter, hvor det seneste skud på stammen åbnede i Rød Gade, Rosengårdcenteret i 2019.

- Jeg går meget op i at odenseanerne skal have den bedste sushi. Sushi Insu skal være kendt for vores gode kvalitet. Det ønsker jeg nu at give Ugeavisen Odenses læsere mulighed for at teste ved at udlodde to gavekort á 400 kr. pr. stk til Sushi Insu i Rosengårdcenteret, samt to gavekort á 400 kr. pr. stk til køb af thairetter hos Sushi Insu på Hjallesevej 12.

Deltag i konkurrencen. Måske er du heldig at vinde et af de fire gavekort. Du deltager ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk, hvor du fortæller, hvorfor du skal være en af de heldige vindere. Husk at skrive Sushi Insu i emnefeltet i din mail.

I februar kunne man for 199 kr. spise sushi ad libitum. Og det valgte rigtig mange af Rosengårdcenterets kunder at benytte sig af. Derfor har Marco udvidet tilbuddet til også at gælde i marts og april måned.

- Jeg prøver hele tiden at finde på nye tiltag til glæde for kunderne. Jeg har lige været afsted på en inspirations rejse, hvor jeg har fået en masse spændende nyt med hjem. Inspiration, som gæsterne hos Sushi Insu vil kunne opleve i restauranterne inden længe, siger Marco Aslam.

Et af de nye tiltag som Marco går og planlægger at lave vil være salg af frisk sushi i Rosengårdcenteret.

- Jeg planlægger at lave en bland selv sushi, som man kender det fra bland selv slik. Man vil nemt kunne vælge sin sushi. Et koncept jeg tror kan blive en stor succes i fremtiden, siger Marco Aslam.

På grund af corona virussen, tilbyder Sushi Insu nu gratis udbringning, ved køb over 399 kr.

- Vi går meget op i hygiejnen og har altid gjort det, så selvfølgelig skal vores kunder ikke stå i kø og vente på deres mad i denne corona tid, med risiko for at blive smittet af andre. Derfor har vi valgt, at tilbyde vores kunder gratis udbringning ved køb over 399 kr. Ligeledes, har vi opgraderet vores hygiejne med ekstra håndsprit og mundbind, så kunderne kan være sikre på, at kvalitet og hygiejne er i top siger Marco.

Sushi Insu

Sushi Insu konkurrence:

Præmier:

2 gavekort á 400 kr. pr. stk. til køb af sushi

2 gavekort á 400 kr. pr. stk. til køb af thairetter

Du deltager ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk, hvor du fortæller, hvorfor du skal være en af de heldige vindere.

Husk at skrive Sushi Insu i emnefeltet i din mail.

Konkurrencen afsluttes tirsdag den 24. marts kl. 9

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce