Annonce
Ugeavisen Odense

Vind tre retter og vinmenu for to, på Olivia Brasserie

Simon Bromark og Pernille Kock Bromark fotograferet foran Olivia Brasserie i Vintapperstræde. Foto: Hasse Frimodt
olivia Brasserie udvider åbningstiderne så man nu også kan spise i brasseriet søndag aften. for at markere udvidelsen udlodder Olivia Brasserie en 2 x tre retters menu, inklusiv vinmenu.
Annonce

Simon Bromark og Pernille Kock Bromark er indehavere af Olivia Brasserie i Vintapperstræde 37. På opfordring fra gæsterne udvider Olivia Brasserie nu åbningstiderne om søndagen.

- På det seneste har vi kunnet mærke, at flere og flere mennesker igen fylder gaderne i Odenses bymidte. Som restauratør i midtbyen er det jo ganske positivt, så derfor udvider vi nu åbningstiden om søndagen fra kl. 10-22. Men ikke nok med at vi udvider åbningstiden, vi vil også i fremtiden byde på lækre, spiselige oplevelser om søndagen. Lige nu er vi i gang med at planlægge nye retter til menukortet. Det sker i samarbejde med køkkenchefen Rasmus Lolk. Så hold øje med vores facebook side Olivia Brasserie, hvor vi kan fortælle mere, når menuen er udarbejdet, siger Simon Bromark.

Det kan dog også godt betale sig at holde øje med facebook siden Ugeavisen Odense. For her kan du blive den heldige vinder af 2 x tre retters menu, inklusiv vinmenu hos Olivia Brasserie en søndag aften.

Konkurrencebetingerlser: På Facebook siden Ugeavisen Odense, skal du i kommentarfeltet fortælle, hvorfor du skal være den heldige vinder, samt hvem du ønsker at invitere med ind på Olivia Brasserie.

Konkurrencen afsluttes tirsdag den 16. juli kl. 9

Konkurrence: Olivia Brasserie

Konkurrencebetingerlser: På Facebook siden Ugeavisen Odense, skal du i kommentarfeltet fortælle, hvorfor du skal være den heldige vinder, samt hvem du ønsker at invitere med ind på Olivia Brasserie.

Konkurrencen afsluttes tirsdag den 16. juli kl. 9

Annonce

Liv i Vintapperstræde

I det hele taget sker der for tiden en masse nye spændende tiltag til glæde for odenseanerne hos Olivia Brasserie og i Vintapperstræde. Pernille og Simon har de sidste måneder haft stor succes med levering ud af huset af charcutteri. Og i sidste måned var der en fantastisk stemning i Vintapperstræde i forbindelse med afholdelsen af et gratis salsa arrangementi strædet.

- Der sker så mange positive ting for tiden i hele byen, og i Vintapperstræde er vi blevet gode til at skabe arrangementer, som kommer alle os erhvervsdrivende til gode. Det er også en af grundende til, at vi har udvidet vores åbningstid om søndagen. Vi skylder dem der kommer ind til bymidten, at der er åbent i restauranterne, og at der er hyggelige arrangementer, som ikke altid behøver koste noget. Salsa arrangementet er et levende bevis for, at den slags gratis arrangementer kan trække en masse ind til byen, siger Pernille Kock Bromark.

Der vil komme flere af den slags arrangementer i Vintapperstræde, ligesom Olivia Brasserie også til efteråret igen vil afholde live koncerter, koncerter de havde stor succes med i foråret i følge Pernille og Simon.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce