Annonce
Ugeavisen Odense

Se video: RodeoBarber overrasker kunde med Kim Jong-un frisurer

Videoen kan ses på New York Post, www.nypost.com screenshot
Morten Andreasen, tidligere odenseansk frisør, hitter for tiden på en video der er gået viralt. Morten laver en Kim Jong-un frisurer på en kunde, og videoen er nu også vist på New York Post netavis.

Morten Andreasen, født og opvokset i Odense, går lige nu viralt på sociale medier i lande som USA, Belgien og Sverige.

Morten Andreasen blev uddannet som frisør i Odense, og har drevet salon i Kerteminde. Foto: Henrik Adamsen

- Det hele startede lidt som en joke, da jeg skulle ordne hår på Kina Kim, Partykongen af København. Kim siger til mig, at jeg har frie tøjler. Jeg måtte bestemme 100 % hvilken frisure, han skulle gå hjem med den dag. Og det endte ved en tilfældighed med en frisure præcis som den store nordkoreanske leder Kim Jong-un har.

- Vi lå flade af grin over resultatet, for det var på ingen måde meningen, det skulle være en frisure som Kim Jong-Un. Men den sidder bare lige i skabet, og ingen af os var i tvivl om, at Kina Kim mindede om en 10 kg lettere nordkoreansk leder, siger Morten.


Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, den ville gå viralt og ud over Danmarks grænser

Morten Andreasen, RodeoBarber


Videoen deler Morten i oktober 2020 på sin instagram profil rodeo.barber.cph. Herfra bliver den delt videre på instagramprofilen andershemmingsendk, som har over 1.000.000 følgere.

Videoen blev delt på andershemmingsendk og siden er den gået viralt ud over landets grænser. Screenshot

- Det var pisse sjovt, og vi fik da en masse sjove kommentarer på den video. Men nogle dage senere er alt glemt omkring den video, og livet går stille videre igen. Ja, helt glemt er den da ikke. For jeg kan godt blive stoppet på gaden eller i Københavns Metro, hvor folk spørger, om ikke det er mig, der er RodeoBarber, ham der har lavet en Kim Jong-un frisure på Kina Kim, siger Morten.

I slutningen af januar og starten af februar dukker videoen pludselig op igen.

- Jeg får screenshots fra gode venner en morgen, der viser, at videoen er posted på instagram siden Jokezar, som har 5,4 millioner følgere. Dagen efter er den posted på instagramprofilen Wasted, der har 12,3 millioner følgere. Der er meldinger om, at en Belgisk avis har posted den på deres webside, og det mest vilde er, at den også blev posted på forsiden af netavisen New York Post, www.nypost.com

Videoen har fået over 248.000 likes på instagramsiden Wasted, der har 12,3 millioner følgere. Screenshot

- Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, den ville gå viralt og ud over Danmarks grænser. Det er sgu da meget sjovt, siger Morten, der flyttede til København i 2015 efter en skilsmisse, fordi han ville være tættere på sin søn Tristan.

- Min eks og mor til Tristan flyttede til København med Tristan. Planen var, jeg skulle se ham hver anden weekend. Men allerede efter den første uge kunne jeg mærke, at det kunne jeg ikke leve med. Så jeg fandt en lejlighed i København, så jeg kunne være sammen med Tristan en hel uge. Ugen uden ham rejste jeg så tilbage til Kerteminde, hvor jeg drev salonen Delgado. Her arbejdede jeg hver anden uge i døgndrift for så at kunne tage til København og være sammen med Tristan, siger Morten.

Efter nogle uger i København søgte Morten efter et frisørjob i København, og her kom han i kontakt med fire forretningsmænd, som drev et par saloner i København under navnet Rodeo.

- Jeg startede som almindelig medarbejder. Arbejdede fra 8.30-15 hvorefter jeg hentede Tristan i børnehaven og nød timerne efterfølgende sammen med ham. Ansættelsen førte senere til et job som driftschef og sparringspartner i Rodeo kæden. En kæde, som jeg har været med til at bygge op siden 2015, så den nu er på 9 saloner alle i Københavns området, siger Morten.

Her kommer den ene kendis efter den anden. Flere af dem stiller gerne op til fotografering og video, når de får ordnet hår eller vokset næsebor. På instagramprofilen rodeo.barber.cph kan man f.eks se Oliver Bjerrehus, Daniel Hoffe, aka Jyden_forfanden, musikerne i Saveus, DJ Martin Jensen, som for tiden er dommer i X-Factor samt Umut Sakarya blive behandlet af Morten.

Morten Andreasen har haft den kendte musiker og sanger Alice Cooper i barberstolen. Privatfoto

Men også en verdensstjerne som Alice Cooper har siddet i barberstolen og fået ordnet håret af Morten fra Fyn.
For han er virkelig Morten fra Fyn. Det lægger han heller ikke skjul på.

- Jeg har en instagram profil, der hedder fynbo_morten. Her laver jeg lidt fis og balla´e på fynsk. For jeg holder meget af mine fynske rødder. Min far drev Kino Salonen i Asylgade i Odense, min søster Tina driver egen salon i Odense, og jeg har selv arbejdet som frisør i mange år i Odense, siger Morten.

Morten valgte at blive frisør af flere forskellige grunde.

- Min far drev salon, min søster var frisør, og så blev jeg det også. Men jeg hadede som barn at gå i skole, og jeg var vild med piger. Så jeg valgte at tage en uddannelse uden for meget bogligt og uden lektier. Lektier var der intet af, og jeg kom i klasse med 17 piger. Alt var bare perfekt, griner Morten.

Efter endt uddannelse blev Morten butikschef i salonen ZéZé i Vintapperstræde. Han blev senere ansvarlig for Trend of Hair i Slotsgade. Det var også i frisør kæden Trend of Hair, Morten senere blev partner og drev salon i Kerteminde.

- I fire år drev jeg Trend of Hair i Kerteminde, men vi skiltes som gode venner. Jeg trak mig ud af kæden og åbnede salonen Delgados i Kerteminde. Den drev jeg i over 10 år, og så blev jeg skilt og rejste til København, hvor jeg har boet og arbejdet siden 2015, siger Morten Andreasen.

Se videoen af Morten og Kina Kim på www.uao.dk

Over 15.000 har liket videoen på instagramprofilen Memezerino. Screenshot
En Belgisk webavis har bragt videoen på deres hjemmeside. Screenshot
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce