Annonce
Ugeavisen Odense

Vokseværk med skønhed: Fra kælderværelse til landsdækkende firma med superhus

Henrik Asmussen, der etablerede virksomheden i 2008, besigtiger det nye byggeri, der skal stå klar til indflytning i august måned. Pr-foto
Skønhedsvirksomheden Beautycos bygger nyt domicil og lager - et 6.000 kvadratmeter stort hus, der med alt fra pool, spa og fitness til børnepasningsfaciliteter og vaskeri skal give de skattede medarbejdere en super arbejdsplads.

Lille Tornbjerg Vej: Der bliver hamret og banket på Lille Tornbjerg Vej i det sydøstlige Odense – lige ved kongrescenteret. Et 6.000 kvadratmeter stort domicil og lager er under opførelse, og bag byggeriet står skønheds- og livsstilsvirksomheden Beautycos, der blev etableret af odenseanske Henrik Asmussen i 2008.

- Jeg startede i et kælderværelse i Læssøegade med cremer og parfumer overalt, så det er ret vildt, at vi nu - her 13 år senere - kan stå og se på tilblivelsen af så stort et projekt med plads til de helt store udfoldelser, siger han.

Herre i eget oplevelseshus

- Vi er i dén grad vokset ud af vores nuværende faciliteter på 2.300 kvadratmeter på Niels Bohrs Allé, der også huser vores centrallager og pakkeri. Så det har længe ligget i kortene, at vi skulle flytte på et tidspunkt. Hidtil har vi lejet os ind forskellige steder i takt med vores udvikling, men denne gang bygger vi selv, forklarer iværksætteren, der betegner stilen på det nye domicil som nordisk.

Et cool, råt betonhus med varme detaljer i træ og rødmetaller, som han udtrykker det. Og det nye byggeri bliver på ingen måde en helt normal arbejdsplads.

- Jeg vil karakterisere vores team som intet mindre end verdens bedste, og rammerne skal passe til dem. Det betyder, at vi allerede i idéfasen til byggeriet besluttede at tilbyde alle vores administrative medarbejdere at byde ind med idéer til, hvad vores nye sted skulle rumme, siger han og fortæller, at der kom et væld af fabelagtige idéer tilbage.

- Fra pool, spa, yoga og fitness til bordtennis, basket-, badminton- og beachvolleybaner – samt børnepasningsrum, legeplads og vaskeri. Og vi valgte at sige ja til det hele, fortæller Henrik Asmussen, der betegner det nye hovedkvarter som ”et oplevelseshus”.

Det 6.000 kvadratmeter store hus, skal indeholde alt fra pool, spa og fitness til børnepasningsfaciliteter og vaskeri. Pr-foto
Annonce

Skønhed og sundhed – ikke mindst indefra

Det nye hus er begyndt at tage form og står efter planen klar til indflytning i august måned. Med byggeriet ser virksomhedsejeren frem til at kunne give lidt tilbage til sine medarbejdere:

- Vi startede op med 30 brands - og butikker i først Odense, siden Aarhus. I dag har vi i alt 11 butikker og lige omkring 120 medarbejdere. I en lang periode boede jeg på en madras i Aarhus-butikken for at få det hele op at køre. Det var nogle hårde år, så jeg ved om nogen, at tingene ikke kommer af sig selv. Det samme ved alle vores medarbejdere. Og lige præcis dét er grunden til, at vi sætter så stor pris på deres enorme engagement og gerne vil give lidt tilbage med et top-tunet domicil, der kan få vores allesammens arbejds- og privatliv til at gå op i en højere enhed. Vi arbejder med sundhed både indefra og udefra, og vores hus skal være med til at styrke de samme kvaliteter og muligheder hos vores medarbejdere, ikke mindst indefra, lyder det fra Henrik Asmussen.

Der er sket meget, siden Beautycos startede op med med cremer og parfumeri et kælderværelse i Læssøegade, Pr-foto

I butikkerne kan både frisørsaloner og private kunder købe alt fra shampoo, conditioner og hårfarve til hudpleje, parfume, makeup, skægolie, vitaminer og helsekost – varer, der også er tilgængelige på firmaets webshop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce