Annonce
Ugeavisen Odense

Winther's Kaffe: Ny butik og webshop

1. juli åbner Winther's Kaffe i Menu Mågebakken. Fra venstre ses Morten Olsen, købmand, Cecilie Melander Seile, Gustav Lindhardt Møller og Iben Lindhardt Olsson. De tre sidstnævnte er fra Winther's Kaffe. Foto: Hasse Frimodt
1. juli byder Menu Mågenbakken, velkommen til Winther's Kaffe i lokalerne på Mågebakken 4-6
Annonce

Siden 1912, altså i 108 år, har Winther’s Kaffe på hjørnet af Vestergade 61 og Kongensgade leveret kaffe og te til odenseanerne og andre fine folk.

I 2017 overtog Iben Lindhardt Olsson Winther’s Kaffe og Te.

- Jeg havde et ønske om at kunne skrive nye kapitler i Winther’s Kaffe mere end 100 årige historie, da jeg overtog forretningen for tre år siden, siger hun.

- For mig var det en fin, gammel fynsk forretning, som det ville være synd for byen at miste. Med investeringen håbede jeg at kunne forlænge forretningens historie og med lidt held selv blive en del af den. Og så er det igen oppe i tiden med kaffe, sagde hun, til Fyens Stiftstidende tilbage i 2017.

Nu tre år senere har Iben indgået en aftale med Morten Olsen, købmand hos Menu Mågebakken på Mågebakken 4-6.

1. juli åbner Winther’s Kaffe en ca. 20 kvadratmeter stor butik i Menu Mågebakken.

- Med åbningen af vores første shop i shop glæder vi os til at slå dørene op for et nyt kapitel, en ny butik og til nye kunder, siger Gustav Lindhardt Møller, der får titel af distriktchef, når Winther’s Kaffe åbner butik nummer 2.

Onsdag den 1. juli inviterer Winther’s Kaffe i samarbejde med Menu Mågebakken til en stor åbningsdag, hvor begge parter håber at se en masse mennesker, der vil være med til at fejre åbningen sammen med dem.

Morten Olsen, købmand, var manden, der i første omgang tog kontakt til folkene bag Winther’s Kaffe.

- Vi har i forvejen et samarbejde med Lagkagehuset, som for nogle år tilbage åbnede en shop i shop, lige når man træder ind ad døren. Og jeg har længe haft et stort ønske om at lave et samarbejde med en god kaffebutik. For mig var det vigtigt, at det var en lokal butik, vi indgik samarbejdet med, da vi også har samarbejde med mange andre gode lokale leverandører inde i vores butik, siger Morten Olsen.

Det lykkedes for Købmanden at få lavet en aftale med Winther’s, som har fået 20 kvadratmeter at boltre sig på. Winther’s Kaffe vil på de kvadratmeter forhandle nogle af de mest populære kaffe og te produkter, som man også finder i butikken i Vestergade. Derudover er det muligt at købe kaffe to go samt andet tilbehør.

Annonce

Winther's Kaffe, nu også med webshop

- Udover at vi nu åbner endnu en butik, så kunne vi under corona nedlukningen også præsentere vores nye webshop wintherskaffe.dk. En webshop, vi hurtigt fik gang i, da vi ikke modtog kunder i butikken under corona nedlukningen. Så der sker meget nyt for tiden i den 108 år gamle, odenseanske forretning, siger Gustav Lindhardt Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce