Annonce
Ugeavisen Odense

Wolt vil hyre 140 nye kurérer ind

I alt 140 personer vil kunne få hyre ved at træde i pedalerne for Wolt. Foto: Wolt
Takeaway-udbringerne med de lyseblå cykeltasker ser potentiale i Odense. Med koldere vejr og et større fokus på at støtte lokale restauranter med takeaway forventer Wolt øget efterspørgsel og søger derfor 140 nye kurérer i Odense.
Annonce

Odense: Takeaway-platformen Wolt har netop meldt ud, at man i løbet af de kommende måneder kommer til at udvide antallet af kurérpartnere, der bringer mad fra restauranter til sultne danskere, markant.


fra vores side er alle muligheder åbne, både hvad angår, hvor mange timer man har lyst til at arbejde og hvor lang eller kort en periode, man ønsker at være aktiv på vores platform

Søren Meier Svendsen


Det sker, dels som en del af en større investering i det danske marked men også i kraft af efteråret og vinterens indtræden. Desuden forventes den lokale støtte til restauratører via takeaway også at holde sig oppe i niveau i lyset af Covid-19.

- Med et skift i vejret, hvor det bliver mere gråt og koldt samt et øget fokus på takeaway generelt som en måde at støtte sin lokale restaurant, både tror og håber vi på, at efterspørgslen på takeway vil stige markant. Det betyder også, at vi har brug for flere gode folk på vores team til at bringe mad ud til sultne odenseanere, siger direktør i Wolt, Søren Meier Svendsen.

I Odense betyder den nye situation, at Wolt får brug for 140 nye kurérpartnere frem mod årsskiftet.

- Måske er man lige startet nyt studie, måske er man imellem to jobs, eller også har man lyst til at tjene lidt ekstra ved siden af sit eksisterende job og samtidig få motion og hjælpe de lokale restauranter i byen. Udgangspunktet kan være mange, men fra vores side er alle muligheder åbne, både hvad angår, hvor mange timer man har lyst til at arbejde og hvor lang eller kort en periode, man ønsker at være aktiv på vores platform, siger Søren Meier Svendsen.

I 2019 var den gennemsnitlige timeløn for en kurérpartner 150 kr. i timen og aktive kurerer kører i gennemsnit 15 timer om ugen for Wolt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Corona ville kvæle forretningen: Søren opfandt nye indtægtskilder i nødens stund

Ugeavisen Odense

Hal-cafeterier lider efter genåbning: Raymond har mistet 90 procent af sin omsætning

Annonce