Annonce
Ugeavisen Odense

Yin & Yoga: Aktiv restitution til krop og sind

Tina Refning og Heidi Lange i lokalerne hos Yin & Yogo. Foto: Hasse Frimodt
Tina Refning har åbnet Yin & Yoga på 1. sal i Dalum Centret. Her undervises der i forskellige yoga former samt pilates.
Annonce

I Dalumcentret åbnede kort før årskiftet Yin & Yoga. Det er Tina Refning, der under en handletur i Kvickly Dalum så til leje skiltet på døren op til 1. salen ved siden af Matas butikken.

- Jeg havde længe gået og ledt efter et egnet lokale til at åbne Yin & Yoga. Og pludselig fandt jeg det ved et tilfælde. Sammen med min familie brugte vi et par måneder på at renoverer lokalet, og så var jeg i december 2019 klar til at åbne, siger Tina Refning.

Desværre for Tina og mange andre i denne verden dukkede corona op. Så efter kun 10 ugers åbning måtte hun lukke ned.

- Så stod jeg der. Det var forfærdeligt. Ingen anede jo, hvor lang tid der ville gå, inden man igen kunne åbne op. For mit vedkommende genåbnede jeg igen 8. juli, men det er først nu efter sommerferien at jeg kan mærke, folk er klar til at komme af sted til deres fritidsinteresser, siger Tina Refning.

Corona vendte op og ned på alt, også på Tina Refnings opstart. Foto: Hasse Frimodt

Tina har været yoga underviser i de seneste 8 år. Hun har i de otte år undervist på aftenskoler og i fitness centre. Hun stiftede selv bekendtskab med yoga, da hun for 9 år siden blev ramt af alvorlig stress. Her hjalp yogaen hende tilbage på sporet, og særligt den yogaform der hedder yin yoga, var for Tina det helt rigtige match.

Gennem årene har Tina taget ca. 500 timers uddannelse i yin yoga. Yin yoga er ret simpelt.


Jeg havde længe gået og ledt efter et egnet lokale til at åbne Yin & Yoga. Og pludselig fandt jeg det ved et tilfælde

Tina Refning


- Det er godt for alle. Nogen kommer, fordi de har ondt og har brug for strækkene som supplement til anden træning. Andre kommer, fordi de har været eller er sygemeldt med stress. Og så er der dem, der kan mærke, de har brug for at finde ro, hvilket man finder, når man dyrker yin yoga, siger Tina Refning.

Udover yin yoga tilbydes der også undervisning i hatha yoga og aerial yoga. Pilates kan man også få undervisning i. For Tina Refning har indgået et samarbejde med Heidi Lange, som tilbyder pilates undervisning.

Tina Refning i gang med aerial yoga. Foto: Hasse Frimodt

- Jeg er rigtig glad for at have fået muligheden for at undervise i pilates hos Yin & Yoga. Jeg har tidligere haft undervisning i eget hjem og senest i et lokale på landbrugsvej. Men her i Dalumcentret føler jeg mig hjemme, og glæder mig til at kunne lave min undervisning, siger Heidi Lange.

Yin & Yoga

Dalumvej 42, 1. sal

5250 Odense SV

Tlf: 26397997

Hjemmeside: www.yinogyoga.dk

Aktiv restitution til krop og sind.

Undervisere: Tina Refning, indehaver og Heidi Lange (pilates)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Vind to vagtmænd

Annonce