Annonce
Ugeavisen Odense

Zirkus Nemo aflyser turne: - Det kan slet ikke hænge sammen for os

Smadremanden fra Otterup er en af de populære karakterer i Zirkus Nemo, som desværre ser sig nødsaget til at aflyse årets turne. Arkivfoto: Kim Haugaard.
Grundet retningslinjer som foreskriver, at cirkusset kun må have 225 publikummer per aften, har Zirkus Nemo valgt at aflyse årets Turne.

Eftersom restriktioner på antallet af gæster i teltet gør det urentabelt at drive cirkus i år, har Zirkus Nemo taget konsekvensen, og aflyst alle årets forestillinger. Det meldte cirkusset ud fredag aften.

- Regeringens seneste retningslinjer for genåbningen af kulturlivet, pålægger os en begrænsning i antallet af publikum, vi må have i vores telt. Normalt kan vi være cirka 600 personer, og med de nye begrænsninger er antallet sat ned til ca. 225 personer.

- Med så lavt et antal publikummer kan det slet ikke hænge sammen for os, skriver cirkusdirektør Søren Østergaard i en mail til billetkøbere.

Annonce

Cirkusset skulle have besøgt både Middelfart, Odense og Svendborg i løbet af sæsonen, men det bliver altså ikke i år. Cirkusset måtte også aflyse dets turne sidste år.

Kommer stærkt igen i 2022

Selvom Smadremanden hjemme i Otterup sandsynligvis formulerer sin utilfredshed med skældsord på syngende fynsk, er der altså håb for at se ham i manegen igen næste år, sammen med faste kompagnoner som Bager-Jørgen og Målermanden.

Søren Østergaard lover nemlig at vende tilbage til de tre fynske byer igen næste år:

- Jeg er meget ked af, at vi har været nødt til at skubbe hele årets Zirkus Nemo turne til næste år. Vi kommer til de samme byer, som vi skulle have besøgt i år, skriver han på cirkussets hjemmeside.

- Alle som har købt billet vil blive kontaktet snarest af vores billetudbyder. Vi kommer stærkt igen i 2022, understreger cirkusdirektøren.


Med så lavt et antal publikummer kan det slet ikke hænge sammen for os

Søren Østergaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce