Annoncørbetalt indhold

Nyd efteråret i Odense

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Efteråret er for alvor i gang, og der går ikke lang tid før vinteren banker på døren. Heldigvis kan Odense byde på flere gode oplevelser, som du kan varme dig på igennem de kolde måneder. Læs med her for inspiration til et dejligt efterår i Odense.

Find varmen på museet

For at få varmen igennem kulturelle solstråler, så skal du bevæge dig indenfor på et af Odenses mange inspirerende museer. Vi kommer selvfølgelig ikke udenom Odenses store stolthed, H. C. Andersen. På H. C. Andersens museum kan du dykke ned i forfatterens kunstneriske side og få mange timers kulturel opvarmning.

Danmarks Jernbanemuseum er et andet sted, hvor du virkelig kan dykke ned i historien. Museet er ikke bare en oplevelse for togentusiaster, faktisk kan hele familien blive både opløftet og klogere af et besøg på Jernbanemuseet.

På den gamle fabriksbygning i Latinerkvarteret finder du kunstmuseet Brandts, som byder på flere etager med inspirerende kunst og spændende kunstarrangementer. Brandts er et sted, hvor du kan lade varmen fra fotografier og billeder fylde din krop og sjæl. Efter et besøg på Brandts vil du gå ud i byen som et beriget menneske, fyldt op af kunstneriske indtryk og nye tanker.

Et besøg på museet kan med fordel kombineret med et cafebesøg. Det er ikke noget som en varm kop kakao med flødeskum efter kulturelt påfyld. Når du har tørret flødeskummet af overlæben, så kan du forbrænde de ekstra kalorier med en tur ned ad gågaden. Mange siger, at Odenses gågade er en af Danmarks hyggeligste gågader. Det er vel værd at undersøge.

Annonce

Tag på weekendtur i Odense

Efteråret er det perfekte tidspunkt at tage kæresten med på weekendtur. Og Odense er den perfekte destination. Byen vrimler simpelthen med kulturelle muligheder og gastronomiske oplevelser og er derfor en energiindsprøjtning af de sjældne på en kold efterårsdag.

Tag kæresten under armen, og dyk ned i de kulinariske eventyr i Storms pakhus, byens populære street food-hal. På Storms kan I helt sikkert finde noget, som I kan lide. Brug gerne noget tid på at smage på alle de lækre delikatesser, inden I indtager et måltid. Bagefter finder I selvfølgelig en intim lille bar, hvor I kan se hinanden dybt ind i øjnene over et glas vin. Hvis I har brug for endnu mere kulturelt påfyld, så er det en god ide og tjekke aftenens program på Teater Momentum, en af de mest spændende teaterscener som findes i hele Danmark.

Hvis du endnu ikke har fundet den eneste ene, som du ønsker at invitere med på kærestetur til Odense, så kan det være du skal bruge efteråret til at dykke ned i datinglivet. Uanset om du er til yngre eller ældre kvinder eller mænd, så kan du begynde jagten på din nye kæreste online. Tag og find en partner på en af de mange onlinedating portaler, og gå efteråret i møde sammen med dit hjertes udkårede.

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Ugeavisen Odense

Sonja har fået debut som 92-årig: - Jeg synes faktisk, det er sjovt at bygge med Lego og bruge min fantasi

Annonce
Ugeavisen Odense

Isabella tager de døde med hjem: Bedemand har løst et problem på en kølig og værdig måde

Annonce
Ugeavisen Odense

Blev du gift med Jørgen? Arkæologer har fundet guldring på kartoffelmark - nu leder de efter ejermanden

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Friteret kylling i mange udgaver: Madbod er rykket ind i midten af Odense

Dalum Hjallese Avis

350 kvm med genbrugsguld og tøj åbner snart: - Det må gerne være et hyggeligt samlingssted, hvor man kommer hinanden ved

Ugeavisen Odense

Fra Sri Lanka via London til Odense: Uday åbner med inspiration fra sin mor en madbod med 30 cm pandekager

Ugeavisen Odense

Jacob kan skaffe alt, og du har sikkert set flere af hans ting i film og tv: - Min opgave er at fjerne nutiden

Ugeavisen Odense

Se billeder: Efter forvandling for millioner åbner Odenses største gå-i-byen-sted

Ugeavisen Odense

Kunder fra Aarhus, Kolding og København – butik med 134.000 Instagram-følgere flytter: - Nu får vi mere plads og flotte, store vinduer

Ugeavisen Odense

Gigantisk donation skal hjælpe Den Fynske Landsby med at skifte fokus: Det er det vigtigste emne i vores tid

Ugeavisen Odense

I Byen Odense: To populære butikker i Overgade rykker, burgerbar lukker, og i Odense finder man en flødebolle med en flot nominering

Skibhus Avisen

Lene og Dorthe har samlet andres affald op i årevis, og problemet bliver kun værre: - Det er fuldstændig tåbeligt, at der er så meget

Skibhus Avisen

Ilhan startede som pizzabud på sin knallert: Nu har han åbnet byens måske flotteste bageri

Ugeavisen Odense

Las Vegas-tilstande er ikke en aprilsnar: - Vi har sikret os, at medlemmerne ikke kan spille sig fra hus og hjem

Annonce