Annonce
Ugeavisen Øboen

10 års indsat bærer frugt: Julebelysning klar i Tullebølle

Brugsuddeler Henrik Andersen og Laila Knudsen med en af de lysstjerner, der skal skabe glæde i Tullebølle. Foto: Jette Nielsen
Tullebølles julelys skulle være tændt ved stor festlighed ved brugsen, men corona er kommet i vejen.
Annonce

TULLEBØLLE: 10 års arbejde bærer nu frugt i Tullebølle, hvor man får omfattende julebelysning. Det bliver i form af 20 store stjerner med 10 elektriske pærer i hver.

Julebelysningen vil blive monteret på lysstandere langs Bygaden torsdag den 26. november, og man vil tænde dem 1. søndag i advent, altså 29. november.

Egentlig skulle der have været et arrangement, hvor alle interesserede kunne mødes foran Dagli' Brugsen Tullebølle til gløgg og æbleskiver, men en vis sygdom har sat en stopper for dette.

I stedet bliver julebelysningen bare stille og roligt sat i gang.

Det er en beboer i Tullebølle, Laila Klejdsen, som sammen med brugsuddeler Henrik Andersen har stået for arbejdet og fået fonde, erhvervsdrivende samt kommunen til at sponsorere. De har skaffet 120.000 kroner.

- Og så har Tanja Larsen her fra byen sørget for at få bestilt stjernerne hjem fra Tyskland, hvor vi kan købe dem langt billigere end ellers, siger Laila Knudsen, som er meget taknemmelig over hjælpen.

Det er Fonden Østrøm, Langeland Kommune, el-installatøren Bravida Tullebølle, Stæhrs Bageri samt Dagli'Brugsen Tullebølle, som har stået for donationerne.

Bravida står for selve monteringen af stjernerne, som stor og små således kan glæde sig over for første gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Juleudstilling i Nowhuset

Annonce