Annonce
Ugeavisen Øboen

Aktiviteter og aflysninger i nordlangelandsk forening

Maja Kristensen, Lohals, formand for Foreningen Hou Skole. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær.
Annonce

Nordlangeland: Foreningen Hou Skole har ligesom andre været lukket ned. Således har alle udlejninger til overnatning været aflyst. Først til august er der åbnet lidt, men naturligvis med de forholdsregler, der forlanges. Det oplyser Maja Kristensen i en pressemeddelelse.

- Nu er der sat gang i udendørs aktiviteter, så der spilles krolf onsdag fra kl. 14. Ligeledes er petanqueklubben startet, og der henvises til dem med hensyn til tider. Bogcafeén er startet, og det er mandag kl. 15-17, og skak onsdag fra kl. 19. Øvrige aktiviteter når ikke at starte op igen på denne side sommerferien. Det gælder datastuen og husflid, skriver hun.

Både generalforsamling og foreningens fællesspisninger er aflyst, men foreningen håber at kunne invitere til fællesspisning i september. Det årlige sommermarked i juli er også aflyst.

- Naturligvis har vi savnet fællesskabet omkring stedet, men det er også godt, at der er passet på os. Økonomisk har vi mistet en del på udlejning og aktiviteter, men vi må holde vore udgifter på det minimale og håbe på en eventuel støtte. Gymnastiksalen, som jo er vores store fællesrum, renoveres i løbet af juli, da vi har fået penge til det fra kommunens pulje til haller, skriver Maja Kristensen. /anst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Udveksling på Øboen

Ugeavisen Øboen

Kusketræf på Skovsgaard

Annonce