Annonce
Ugeavisen Øboen

Aktiviteter på Skovsgaard i vinterferien: Masser at lave for store og små

Der er oplevelser for store og små på Skovsgaard i uge 7 og 8. PR-foto.
Annonce

Gedekiddene hopper lystigt rundt på stive ben i folden ved Skovsgaard Naturformidling, og små jerseykalve i stalden er også klar til kæl og klap, når Skovsgaard i skolernes vinterferie i uge 7 og 8 byder på aktiviteter for hele familien.

Her kan man blandt andet se flokke af får og de bevaringsværdige sortbroget jyske malkekvæg. For alle interesseret vil der være en guidet vandretur gennem Skovsgaards landskab klokken 10 alle hverdage i uge 7 og 8. Arrangørerne anbefaler at huske gode sko og tøj efter vejrforhold. Turen varer ca. 2 timer og er omtrent 6 km lang.

Naturværkstedet vil være bemandet og klar til at hjælpe store som små i gang med aktiviteter. Værkstedet er åbent alle ugens dage klokken 10-14. Her kan laves insekthoteller, som må tages med hjem, her kan kværnes korn til mel og bages pandekager over bål. Andre aktiviteter afhænger af vejret.

I udklædningen i Skovsgaards hovedbygning er det gamle tøj på knager og træsko står sammen med halmsko på rad og række, hvis man har lyst til at klæde sig ud som gårdens folk i gamle dage. I laden er traktormuseet åbent hver dag.

Skovsgaard Café og Gårdbutik holder åbent fra lørdag d. 8. til søndag d. 16. februar fra klokken 10-16. I uge 8 er gårdbutikken forsat åben fra 10-16./catma

Entré til Skovsgaard koster 60 kr. for voksne. Børn og unge under 12 år samt medlemmer af Danmarks Naturfredningsforening har gratis entré.

Adressen er Skovsgaard Gods, Kågaardsvej 12 ved Hennetved på Sydlangeland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Udveksling på Øboen

Annonce